REC Solar Solcellepanel • 6607230

REC Solar Alpha Pure-R 420 Wp

Spesialpris!

6607230

3 990,-

3 192,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
Vipps Hurtigkasse Hurtigkasse
-+
  • Forsterket konstruksjon
  • Premium garantier
  • Heterojunction (HJT) cell technology
  • 92% effekt etter 25 år
  • Blyfritt
  • Les mer...
    • Dokumentasjon

      • Brukerveiledning
      • Teknisk Datablad

Premium solcellepanel for hjem og næringsbygg

REC Solar Alpha Pure-R 420 Wp er en førsteklasses solcellepanel som gir optimal ytelse og pålitelighet for å møte dine solenergibehov. Med sin avanserte teknologi og høye effektivitet er dette solcellepanelet ideelt for både bolig- og kommersielle applikasjoner. Enten du ønsker å redusere strømregningen, bidra til en bærekraftig fremtid eller øke verdien av eiendommen din, er REC Solar Alpha Pure-R 420 Wp det perfekte valget.

Teknisk beskrivelse

Effekt: 420 Wp (watt peak)
Modultype: Monokrystallinsk
Høy effektivitet: Optimal utnyttelse av solenergi for maksimal strømproduksjon
Rammeløs design: Elegante og moderne utseende som passer inn i enhver arkitektur
Bypass-dioder: Minimalt effekttap ved delvis skygge eller skader på enkelte celler
Størrelse: Standard størrelse for enkel integrering og montering
Holdbarhet: Tåler krevende værforhold og lang levetid

Funksjonalitet

REC Solar Alpha Pure-R 420 Wp er utstyrt med avanserte funksjoner som sikrer optimal strømproduksjon og pålitelighet:

Lav lysindusert degradering (LID): Minimerer tapet av effekt på grunn av eksponering for lys, noe som sikrer høyere og mer stabil produksjon over tid.
Anti-Reflection (AR) glass: Reduserer refleksjoner og øker lysopptaket, noe som resulterer i økt effektivitet og energiproduksjon.
Robust konstruksjon: Tåler tøffe værforhold, inkludert vind, snø og hagl, og gir pålitelig ytelse under ulike klimatiske forhold.
PID-resistent (Potential-Induced Degradation): Motstandsdyktig mot effekttap forårsaket av potensialindusert degradering, noe som sikrer stabil ytelse over tid.

Bruksområde

Boliginstallasjoner: Reduser strømregningen og dra nytte av ren, fornybar energi til ditt hjem.
Kommersielle bygg: Øk bærekraftprofilen til bedriften din og reduser energikostnadene med solenergiproduksjon.
Offentlige anlegg: Skoler, sykehus, offentlige kontorer og andre offentlige bygninger kan dra nytte av solenergi som en pålitelig og grønn energikilde.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”