Elko Ramme 2-hull RS SO • 1411712

Ramme 2-hull RS Sort Elko

Kombinasjonsplate med 2 hull i RS sort utførelse. For bruk i innfelt installasjon, eller i kombinasjon med påveggskappe med samme antall hull som ramme.

Ved montering av brytere må festeramme L339 el.nr: 14 107 70 benyttes.

Kombinasjonsplaten leveres med avtagbare mellomstykker som kan fjernes ved montering av doble og triple stikkontakter.

Kombinasjonsrammer kan også leveres i ELKO Plus i Polarhvit, Aluminium og Sort, samt i ekte stål, skifer og glass i ELKO Plus OPTION.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”