QUDO ladestasjon

QUDO ladestasjon
 • QUDO er en App fri ladestasjon som er enkel i bruk og tilpasset alle folk og alle biler. Med QUDO får du integrert områdelys med fotocelle, integrert RFID leser, unik enhåndsbetjening og slank utførelse.

  Type 2 uttaket er lokalisert i underkant høyre side slik at ladekabel ikke stikker ut ifra veggen ved bruk. Lokket vippes enkelt opp med samme hånd som holder pluggen. Produktet er designet og utviklet i Norge.

  Utsett ladingen til strømmen er billigere
  Det er ingen hemmelighet at strømmen er dyrest på morgningen og tidlig kveld. Med QUDO kan du enkelt (se videoen) utsette når ladningen skal starte! Utsett oppstart i 3, 6, 9 eller 12 timer ved noen enkle trykk - så slipper du å gå ut og koble til bilen sent på kveld.

 • NB: Produktet må monteres av en elektriker. Få den montert til fastpris her! • Det skal være enkelt å finne QUDO.

  QUDO ladestasjon

  Derfor er den designet med integrert LED belysning som lyser opp området rundt ladestasjonen, og fotocelle som aktiverer lyset når det blir mørkt. Lyset kan også overstyres manuel.

 • Det skal være enkelt å bruke QUDO

  QUDO ladestasjon

  Derfor har vi designet den med mulighet for å koble seg til med kun en hånd tilgjengelig. Lokket vippes enkelt opp med samme hånd som holder pluggen og lukkes automatisk ved frakobling. Smart og enkelt.

 • Plassbesparende kontakt.

  QUDO ladestasjon

  Type 2 kontakten er lokalisert I underkant høyre side slik at ladekabelen ikke stikker ut ifra veggen ved bruk. En plassbesparende og smart løsning som gjør det enkelt å passere ladestasjonen uten at pluggen kommer i veien. Perfekt til små garasjer og trange parkeringshus.

 • Det skal være trygt å bruke QUDO.

  QUDO ladestasjon

  Derfor har du mulighet til å velge mellom to ulike moduser. Frimodus gir tilgang for alle, og du trenger kun å plugge deg til for å starte lading. Sikkermodus låser ladestasjonen og gir kun tilgang ved bruk av RFID kort.