Provida varme AS Terrassevarmer vegghengt • 5409572

Provida Protector MATRIX / ULTRON

Provida Protector er markedets første universale vanntette og pustende trekk til din terrassevarmer. Når du har investert i en god terrassevarmer, bør du sørge for at den fungerer optimalt og at du forlenger levetiden maksimalt.

Teknisk beskrivelse

Størrelse 60 – 75 cm

Funksjonalitet

Med Provida Protector beskytter du reflektoren mot støv og skitt, vær og vind, og ikke minst eventuell saltholdig luft. Dermed forlenger du levetiden og sørger for at varmeren gir optimal varme når du trenger det

Bruksområde

Passer til MATRIX og ULTRON serien. Dette praktiske trekket beskytter varmeren og forlenger levetiden.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”