Draka PRSuper 500V 2X2,5/2,5 B50 for faste installasjone • 1065954

PR Super 500V 2X2,5/2,5 Eske

PR Super 2X2,5/2,5 B50 for faste installasjoner i åpne anlegg.
Trekk & Kapp leveringsform er metermerket kabel på snelle, opphengt inne i en eske.

Teknisk beskrivelse

Aluminiumbånd med entrådet kobber jordleder. Leveres i bunt.

Funksjonalitet

Lederisoleringen skal beskyttes mot direkte UV-lys som kan oppstå i eksempelvis belysningsarmaturer og lysskilt.

Bruksområde

Tillatt innendørs og utendørs.

Montering

Buddy leveringsform er metermerket kabel på snelle, levert i stødig plastboks for enkel avspoling.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent