Elko Plus Bryter og Dimmer Tilbehør
1427446

Plus VIPPE M/LYS 2P SO

fra Elko Plus
Plus VIPPE M/LYS 2P         SO
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 133,-

1427446
106,40 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Vippestykke med blått lys beregnet for Elko Plus 2 pol brytere. Leveres med sneppfeste og lysenhet. ysenheten sneppes fast over bryterens tilkoblingsskruer. Lysenhetens strømtrekk: 1- 1,3mA. Farge: sort.

Illustrasjon/video

Bytt ut RS16

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”