Elko Plus Antennekontakt enkelt anlegg.
6949911

Plus Antenne m/ sat SO 3dB

fra Elko Plus
Plus Antenne m/ sat SO 3dB
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Kombinasjonskontakt 3 dB (ende) for radio, TV og 1 stykk satelittutgang i ELKO Plus design. Dermed kan signaler både for parabolantenne og vanlig antenne distribueres gjennom en koaxialkabel.

Montering

Innfelt, benytt påveggskappe 33mm ved utenpåliggende montering. Tilkobling 1 x koaxkabel.

Illustrasjon/video

Bytt ut RS16

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”