Plejd – smartbelysning for alle

Om du skal til å bygge nytt, renovere eller bare ønsker å gjøre lysene dine smarte er Plejd et godt valg for smartbelysning! Du kan velge mellom å få produktene installert bak eksisterende lysbrytere, dimmere og stikkontakter. Eller så kan du bytte ut eksisterende dimmere og brytere til Plejd sine. Så snart produktene er på plass kan du enkelt kontrollere lysene som før, eller via appen rett fra sofaen. Du får også muligheten til å lage senarioer og tidsstyre din belysning.


Plejd smart lysstyring velg om du vil gjøre hele boligen, eller bare individuelle rom smartere
 • Bryter, app eller stemme

  Lysstyring med Plejd gir deg nye måter å styre lyset på. Du kan bruke appen når du sitter i sofaen, eller gi kommandoer til Google Home når du har hendene fulle. Uansett situasjon så gir Plejd deg muligheten til å kontrollere lysene som du selv ønsker.


  Plejd styres som du ønsker
 • Senarioer med Plejd

  Ved å bruke appen kan du enkelt sette opp senarioer som passer dine ulike behov og ønsker. Disse senarioene blir aktivert i appen, eller via dine vanlige lysbrytere og dimmere. Skru av alt med lysbryteren i gangen når du drar på jobb, eller bruk appen når du sitter klar for å starte filmkvelden. Det handler om å gjøre det enkelt og komfortabelt for deg.

  Feriemodus rett i appen
 • Tidstyring

  Utelys som automatisk skrur seg på når solen går ned, og skrur dem av når sol står opp. Med Plejd kan du enkelt planlegge belysningen basert på tidspunkt på dagen, eller på solens plassering.


  Tidsstyr din belysning med Plejd
 • Trådløst er praktisk

  Med trådløsteknologi trenger du ikke tenke på å trekke masse ekstra kabler. Det gjør det også enkelt å bygge ut om du ikke vil starte med å gjøre hele boligen smart. Alle Plejd produktene snakker sammen og lager et mesh-nettverk som sikrer god rekkevidde og stabilitet

  Plejd trådløs lysstyring
 • Feriemodus

  Ved å sette på feriemodus skrur du av, eller dimmer ned lysene dine automatisk når du er på reise. Du kan også sette lysene dine til å imitere at noen er hjemme, slik at du kan slappe av og nyte ferien.

 • Sikkerhet

  Plejd produktene er laget med tanke på sikkerhet. De har benyttet 30 000 elektrikere sine tilbakemeldinger for å lage produkter av høyeste kvalitet. Så når du velger Plejd kan du føle deg trygg på driftssikkerheten.

 • Plejd - Vridimmer 1-2 pol

  Dimmer LED er en universell dimmer som enkelt kan settes for 1- eller 2-spolet brytning. Dimmer LED kan tåle en last på opptil 300 W og har justerbare minimums-, maksimums- og startnivå. Produktet er tilgjengelig i flere fargevalg, velg mellom Schneider Exxact eller Elko RS/Plus, se produktlisten for fargevalg.

  Produktet kan brukes med tidsfunksjoner som astro- og ukeur, og det er enkelt å opprette scenarier som kan styres enten fra appen eller dobbelklikk på knotten. Ekstra knappeinnganger er tilgjengelig for styring med tilbakefjærende trykknapp.

 • Plejd - Vridimmer 1-2 pol