Philips Hue
60122

Philips Hue WCA Utendørs Led Strips 2M

fra Philips Hue LightStrip
4,6 av 5 ()
Philips Hue WCA Utendørs Led Strips 2M
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Bruksområde Utendørs
Fjernstyres med App
Kommunikasjon ZigBee
Lysgruppe Farget lystone
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

60122

999,-

799,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Apple HomeKit Virker med Amazone Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Nest Virker med Philips Hue
Form lyset slik du ønsker og skap en spennende atmosfære i hagen din med Philips Hue Lightstrip Outdoor 2 meter. En fleksibel lysstripe som har et perfekt spredende lys, noe som gjør den ideell for direkte og indirekte bruk.

Strømforsyning og støpsel inkludert. Merk at dette produktet krever en Philips Hue-bro.

Funksjonalitet

For spesielle opplevelser
Mal utendørs med 16 millioner farger for å skape et spesielt lys for spesielle anledninger eller slapp av med varmt til kjølig hvitt lys. Tilpass lyset ditt humør året rundt.

Smart styring - hjemme og på farten
Lys opp utendørs og se hva som skjer. Ved å koble utendørslysene til Hue bridge kan du kontrollere dem slik du ønsker. våre innendørs fjernkontrollalternativer med Philips Hue-utendørssensoren, som Philips Hue- appen eller talekontroll (Amazon Alexa, Apple HomeKit eller Google assistent) kan brukes til å styre lysene ute. Du kan angi lysplanene etter ønsket atmosfære. Kontroller utendørsbelysningen hjemmefra eller fra et annet sted.

Velkommen hjem
Nyt lys som slår seg på automatisk når du kommer hjem og slår seg av når du forlater huset. Pakk ut av bilen og går inn i huset, med den deilige følelsen av akkurat riktig belysning. Enten bruk Philips Hue-utendørssensor, eller innstill Hue-appen på hjemme- eller borte- modus for å slå på alle lysene, eller la geolocation gjøre det for deg uten å måtte røre en knapp. Det er enkelt og greit.

Bruksområde

Philips Hue Lightstrip Outdoor gir deg et jevnt lys for direkte belysning, den er samtidig fleksibel å forme og bøye. Med sin høye kapslingsgrad på IP67 tåler den alle værforhold og passer derfor perfekt på våte steder.

Montering

Du kan enkelt bøye og forme Philips Hue Lightstrip Outdoor slik du ønsker den. Plasser den i bakken for å markere veien, eller bruk den med de medfølgende klipsene og skruene til å feste den til en hvilken som helst overflate for tak- eller veggbelysning. Mulighetene er uendelige.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”