Philips Hue Utendørs kabelforlenger
60138

Philips Hue WCA Utendørs Kabelforlengelse

fra Philips Hue
Philips Hue WCA Utendørs Kabelforlengelse
Spenning (V) 230
Gruppe Smarthus
Bruksområde Utendørs
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

60138

149,-

119,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Apple HomeKit Virker med Amazone Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Nest Virker med Philips Hue
Philips Hue forlengerkabel. Forlengelseskabelen kan brukes til å utvide avstanden mellom strømforsyningen og det første lyspunktet, eller for å utvide avstanden mellom lyspunkter. Spesielt designet for hage og terrasse.

Teknisk beskrivelse

Maksimal systemlengde per strømforsyning er 35 meter. IP67, støvtett, beskyttet i forhold til vann i kort tid.

Bruksområde

Lys opp mørke stier, skap høydepunkter i ditt landskapsarbeid eller gi en unik stemning på terrassen. Du kan gjøre det selv ved hjelp av Hue spots eller lysstolper. Produktene er basert på lavspenning, trygge å bruke og enkle å installere. Ingen mer kompleksitet i å få belysning utendørs.

Montering

Trygt å bruke og enkelt å installere, da produktet er basert på lavspenning.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”