Philips Hue Play-skjøtekabel
60167

Philips Hue WCA Play Kabel Utvidelse

fra Philips Hue Play
Philips Hue WCA Play Kabel Utvidelse
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

60167

159,-

127,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Apple HomeKit Virker med Amazone Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Nest Virker med Philips Hue
Hue Play-forlengelseskabel er en skjøteledning på 5 meter, kun kompatibel med Hue Play.

Bruksområde

Forlengelseskabelen kan brukes til å utvide avstanden mellom strømforsyningsenheten og Hue Play-lyset, eller for å utvide avstanden mellom hvert lyspunkt. Total, maksimal systemlengde per lampe er 7 meter.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”