Philips Hue WCA Play Gradient Light Tube LRG Hvit • 60642

Philips Hue WCA Play Gradient Light Tube LRG Hvit

  • Fungerer med

    Virker med Apple HomeKit Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Philips Hue Virker med Homey

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
      • Målskisse
      • App Store
      • Google Play

Serien med Philips Hue Play gradient-lyskilder gir deg en helt unik opplevelse med smartbelysning i hjemmet og løfter hjemmeunderholdningen til nye høyder. Denne Play gradient light tube er en multifarget, lyskilde som kan skifte farge og gir fantastiske lyseffekter som passer til innholdet på skjermen din. Ved å synkronisere innholdet på skjermen med din Play gradient light tube via en Hue Sync Box opplyses veggen omkring TV’en din i et flerfarget lysshow som reagerer på skjermbildet og bader rommet i et fortryllende reaktivt lysskjær. Du kommer til å oppleve en helt ny og mer altoppsluttende dimensjon av underholdningen, uansett om du spiller spiller eller ser film og serier.

Få en jevn blanding av flerfarget lys samtidig i én enkelt lampe. Fargene flyter sammen naturlig og kaster lys mot veggen for å utheve den unike effekten bak TV-en.

Opplev magien med surroundbelysning! Play gradient-lysrøret reagerer på innholdet på hele skjermen i sanntid og skaper en spennende TV-og spillopplevelse. Koble til andre Philips Hue-fargekompatible lys for å få en virkelig oppslukende effekt.

Krever Philips Hue Play HDMI sync box og Hue Bridge (selges separat).

Philips Hue er det eneste smartbelysningsmerket som enkelt synkroniserer fargeaktivert smartbelysning med filmer og spill for spennende hjemmeunderholdning. Den revolusjonerende Hue Sync-teknologien registrerer innholdet du ser på eller spiller, og tolker det til et lysmanus for å skape en fargerik opplevelse i hele rommet.

Play gradient lysrør er laget med solide materialer av høy kvalitet, og kan legges flatt ved TV-sokkelen eller til og med monteres på undersiden av et TV-bord eller en hylle over. Uansett plassering, avgir det en kraftig gradient av fargerikt lys.

Drei lysrøret 34 grader for å rette blandingen av fargerikt lys i den retning du ønsker, og oppnå fyldig, indirekte belysning uten gjenskinn på selve TV-en.

Play gradient-lysrøret fås i to størrelser. Det kompakte lysrøret anbefales for TV-apparater opp til 55 tommer, mens det store lysrøret anbefales for 6 -tommers TV-er og større.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”