Philips Hue Forlenger LightStrip Plus
60005

Philips Hue WCA LightStrip Plus 1M Utvidelse

fra Philips Hue
4,5 av 5 ()
Philips Hue WCA LightStrip Plus 1M Utvidelse
Kapslingsgrad IP20 Spenning 230V Bruksområde Innendørs Beskyttelsesklasse II Gruppe Smarthus Fjernstyres med App Kommunikasjon ZigBee Lysgruppe White and color ambiance
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 2 år garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

kr. 209,-

Internettpris!

60005
167,20 eks. mva. Ordinærpris 219,-Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Den mest fleksible lyskilden du kan tenke deg
Utvid Philips Hue LightStrip Plus med de 1 meter lange forlengelsene for større overflater og muliggjøre flere bruksområder. Du kan forme dem, feste den til alle harde overflater og få høy lysstyrke.

Krever en Philips Lightstrip Plus og en Philips Hue-bro
Dette produktet kan kun brukes til å forlenge en Philips Hue Lightstrip Plus og må være koblet til en Philips Hue-bro.

Teknisk beskrivelse

• 1 meter forlengelse. • Spesielt designet for stue, soverom, hjemmekontor og arbeidsrom.

• Levetid på opptil 20 000 timer.

• Kapslingsgrad: IP20.

• Lysstyrke: 800 lm.

Funksjonalitet

Philips Hue Lightstrip Plus er den mest fleksible lyskilden. Du kan forme den nesten hvordan du vil og bruke teipen på veggplaten til å feste den til alle harde overflater. Hvis det er nødvendig, kan du klippe Philips Hue Lightstrip Plus til i ønsket størrelse ved å følge merkingen. Du kan integrere Philips Hue Lightstrip Plus i møbler, i fordypninger, feste den under kjøkkenskap eller utheve arkitektoniske funksjoner med mykt, indirekte lys. Philips Hue Lightstrip Plus er den mest allsidige og robuste lyskilden som gir liv til rommet.

Montering

Kan forlenges opptil ti meter
Bruk forlengeren på én meter for å forlenge Philips Hue Lightstrip Plus med opptil ti meter for å dekke større overflater og få større anvendelighet. Fra klar belysning i fordypninger til navigeringslys i gangen eller trappen, alt er mulig. Philips Hue Lightstrip Plus gir jevne farger fra første til siste forlenger.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”