Philips Hue Forlenger LightStrip Plus • 60005

Philips Hue WCA LightStrip Plus 1M Utvidelse V4

-+
  • Direkte styring via Bluetooth
  • Opptil ti lyskilder med Bluetooth-appen
  • Kan forlenges opptil ti meter
  • Nyanser av hvitt og 16 millioner farger
  • Fleksibel lyskilde
  • For større overflater
  • Les mer...
  • Fungerer med

    Virker med Apple HomeKit Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Philips Hue Virker med Homey

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • App Store
      • Google Play
Den mest fleksible lyskilden du kan tenke deg
Utvid Philips Hue LightStrip Plus med de 1 meter lange forlengelsene for større overflater og muliggjøre flere bruksområder. Fra klar belysning i fordypninger til navigeringslys i gangen eller trappen, alt er mulig. Du kan forme dem, feste den til alle harde overflater og få høy lysstyrke.

Funksjonalitet

Med Hue Bluetooth-appen kan du styre Hue-smartbelysningen i et enkelt rom i hjemmet. Tilføy opptil ti intelligente lyskilder og styr alle sammen med et tastetrykk på mobilenheten din. Transformer hjemmet med over 16 millioner farger, og skap øyeblikkelig den rette stemningen til enhver begivenhet. Med et tastetrykk kan du lage feststemning, forvandle stuen til en kinosal, fremheve interiøret ved hjelp av farger og mye mer. Skap en personlig opplevelse med den rette stemningen av hvitt lys som kan justeres mellom skarpt kjølig dagslys, til dempet varmt nattlys. Gjør dagen din enkelere og mer behagelig med de fire lysinnstillinger som er håndlaget spesielt for daglige gjøremål: Energize, Concentrate, Read og Relax. De to kalde nyansene, Energize og Concentrate, hjelper deg med å komme i gang om morgenen eller holde fokus, mens de varmere innstillingene Read og Relax er perfekte når du vil nyte en god bok eller slappe av. Få tilgang til alle de smarte belysningsfunksjonene med Hue Bridge.

Styr belysningen med stemmen i stedet for hendene! Med enkle talekommandoer kan du styre en enkelt lampe, eller fere lyskilder i et rom. Fungerer med Alexa kombinert med en kompatibel Echo-enhet. Kompatibilitet med Google Home- og Google Nest-enheter kommer snart.

Bruk en Hue Bridge (selges separat) sammen med smartbelysningen din for å oppleve alle funksjonene Philips Hue har å by på. Med en Hue Bridge kan du legge til opptil 50 intelligente lyskilder som kan styres fra hvor som helst i hjemmet. Opprett timere og rutiner for å automatisere konfigurasjonen av smartbelysningen. Bruk lys til å våkne og sovne, styr hele belysningen når du ikke er hjemme, eller legg til tilbehør som bevegelsessensorer og smarte lysbrytere.

Bruksområde

Krever en Philips Lightstrip Plus og en Philips Hue-bro
Dette produktet kan kun brukes til å forlenge en Philips Hue Lightstrip Plus og må være koblet til en Philips Hue-bro.

Bruk forlengeren på én meter for å forlenge Philips Hue Lightstrip Plus med opptil ti meter for å dekke større overflater og få større anvendelighet.Du kan integrere Philips Hue Lightstrip Plus i møbler, i fordypninger, feste den under kjøkkenskap eller utheve arkitektoniske funksjoner med mykt, indirekte lys. Philips Hue Lightstrip Plus er den mest allsidige og robuste lyskilden som gir liv til rommet. Philips Hue Lightstrip Plus gir jevne farger fra første til siste forlenger.

Spesielt designet for stue, soverom, hjemmekontor og arbeidsrom.

Montering

Philips Hue Lightstrip Plus er den mest fleksible lyskilden. Du kan forme den nesten hvordan du vil og bruke teipen på veggplaten til å feste den til alle harde overflater. Hvis det er nødvendig, kan du klippe Philips Hue Lightstrip Plus til i ønsket størrelse ved å følge merkingen.

Forbehold

Merk at V2 ikke kan brukes sammen med V1.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”