Philips Hue Lamper • 60335

Philips Hue WCA Iris Gen. 4 Sort

Kapslingsgrad IP20
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Bluetooth
Fjernstyres med App
Kommunikasjon ZigBee
Beskyttelsesklasse III - Lavspenning
Kan kun anvendes med lavspenning, typisk 12V
Dimbar Ja
Farge på lys Farget lystone

Få 20% rabatt*

60335

749,-

599,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Forventet 05.02.2023
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
På lager kun i 1 av 27 butikker
-+
Tilbudet varer til og med søndag
 • En stilig plug-and-play-lampe
 • Avansert og unik effekt
 • Et behagelig bakgrunnslys
 • Hvitt og farget lys
 • Les mer...
 • Fungerer med

  Virker med Apple HomeKit Virker med Amazon Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Nest Virker med Philips Hue Virker med Homey

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

  • FDV
Skap stemning i et hvilket som helst rom i hjemmet med den elegante Philips Hue Iris-lampen i sort. Iris skaper en avansert og unik effekt ved å bade veggene i farger og skape et behagelig bakgrunnslys. Bruk den sammen med Hue Bridge for å få et komplett utvalg av smartbelysningsfunksjoner.

Funksjonalitet

En stilig plug-and-play-lampe om kan styres med app eller stemmen*. Smart belysning hjelper deg å våkne opp og falle i søvn på en mer naturlig måte.

Bruksområde

En moderne bordlampe som er spesielt designet for stue og soverom.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”