{{{text}}}

Philips Hue Discover utendørs flomlys • 60148

Philips Hue WCA Discover Lyskaster 15W

fra Philips Hue Discover     
Se/Still ett spørsmål ()
Philips Hue WCA Discover Lyskaster 15W
Spenning (V) 230
Kapslingsgrad IP44
Energiklasse A
Gruppe Smarthus
Bruksområde Utendørs
Fjernstyres med App
Beskyttelsesklasse I
Skal tilkobles jording.
Kommunikasjon ZigBee
Lysgruppe Farget lystone
Effekt (W) 15
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
 • 2 garanti
 • Prisgaranti
 • 60 dagers åpent kjøp
 • Gratis retur
 • Lik pris nett og butikk
 • Fungerer med

  Virker med Apple HomeKit Virker med Amazone Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Nest Virker med Philips Hue

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

  • FDV
  • App Store
  • Google Play
Philips Hue Discover White and color Ambiance lyskaster. Discover kan kobles til din eksisterende Hue-bro for å nyte alle funksjonene slik som kontroll og planlegging av hjemmet når du er ute. Ønsker deg velkommen i stil med kraftig hvitt lys, med millioner av fargealternativer kan du også skape enhver atmosfære. Spesielt designet for utendørs bruk, med materialer i høy kvalitet for å sikre den beste ytelsen og for å optimere radiofrekvensen ved utendørs forhold. Aluminium av høy kvalitet og det beste kunststoff. Leveres med innebygd LED. Hue-broen er ikke inkludert.

Krever en Philips hue bro.

Funksjonalitet

Med Discover kan du oppdage 16 millioner farger og alle nyanser av hvitt lys for å skape den effekten du vil ha. Skap fargerike scener eller langsomme dynamiske effekter for å nyte spesielle øyeblikk fullt ut. Bruk Hue-appen til å lagre favorittlysinnstillingene og hent dem frem igjen når du vil, med et enkelt fingertrykk. Skap den riktige stemningen på terrassen, balkongen eller verandaen og slapp av. Fra det varme hvite lyset til en sommersol, til det iskalde dagslys om vinteren, Du kan nyte hvilken som helst nyanse av hvitt lys for å passe humøret året rundt.

Spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre ytelsen. IP-nivået angis av to tall, det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelse mot vannsprut. Denne lampen er utformet med IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut.

Bruksområde

Full kontroll fra smartenheter med Hue-broen. Smart styring, både hjemme og på farten. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en fullstendig Philips Hue-opplevelse. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple Homekit og Google Home og lar deg kontrollere lysene med stemmen.

Montering

Alt du trenger for å komme i gang med smart kontroll er Hue-broen. Koble lampen til broen, og kontroller lyset på din måte.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”