Philips Hue Outdoor
60253

Philips Hue WCA Daylo Vegglampe 1x15W Rustfritt stål

fra Philips Hue Daylo
Philips Hue WCA Daylo Vegglampe 1x15W Rustfritt stål
Spenning (V) 230
Kapslingsgrad IP44
Beskyttelsesklasse II
Dobbeltisolert og skal ikke tilkobles jording
Gruppe Smarthus
Bruksområde Utendørs
Fjernstyres med App
Kommunikasjon ZigBee
Lysgruppe Farget lystone
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

60253

1 149,-

919,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Bestillingsvare 7-14 dager
Fri frakt
  • Nyanser av hvitt og 16 millioner farger
  • Mulighet for stemmestyring
  • Mykt og diffust lys
  • Subtil bakgrunnsbelysning
  • Værsikker
  • Krever Philips Hue bro

Fungerer med

Virker med Apple HomeKit Virker med Amazone Alexa Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Nest Virker med Philips Hue
Dylo Hue White and color Ambiance utendørs vegglampe. Legg en ring av lys på fasaden med Daylo vegglampe i sølv. En rundt utendørs lysarmatur som avgir 16 millioner farger. Lyset er mykt og diffust, og avgir en subtil bakgrunnsbelysning bak lysarmaturet.

Krever en Philips hue bro.

Funksjonalitet

Med Philips Hue utebelysning har magien ingen begrensning. Lek med 16 millioner farger og alle nyanser av hvitt lys for å skape den effekten du vil ha. Skap fargerike scener eller langsomme dynamiske effekter for å nyte spesielle øyeblikk fullt ut. Lys opp mørke stier, skap høydepunkter i ditt landskapsarbeid eller gi en unik stemning på terrassen. Bruk Hueappen til å lagre favorittlysinnstillingene og hent dem frem igjen når du vil, med et enkelt fingertrykk.

Bruksområde

Full kontroll fra smartenheter med Hue-broen. Smart styring, både hjemme og på farten. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en fullstendig Philips Hue-opplevelse. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple Homekit og Google Home og lar deg kontrollere lysene med stemmen.

Montering

Alt du trenger for å komme i gang med smart kontroll er Hue-broen. Koble lampen til broen, og kontroller lyset på din måte.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”