Philips Hue til gaming, film og musikk

Se, lytt eller spill på nye og spennende måter med effekter som fyller rommet. Koble Philips Hue smart-systemet til filmer, musikk eller spill og gjør rommet til en underholdningsarena.
Philips Hue til gaming, film og musikk

 • Få enda mer ut av spillet med Philips Hue

  Få enda mer ut av spillet

  Opplev helt nye stemninger i rommet når du henter inn miljøet og effektene fra spillene. Enten det gjelder langsomme effekter som passer til miljøet i spillet, eller raske glimt under handlingsmettede sekvenser, trekker Philips Hue deg dypere inn i spillet. Philips Hue Sync fanger effektene i spillet på PC eller Mac og gjør dem til en lysoppskrift. Uansett hva du spiller, får du en spillopplevelse du ikke har sett maken til hjemme.

 • Hue lar filmen fylle rommet

  La filmene fylle rommet

  Synkroniser Philips Hue-belysningen med filmen for en enda bedre seeropplevelse. Dette er hjemmekino i ordets rette forstand. Flotte lyseffekter som er samstemt med det som skjer på skjermen. Belysningen blir til spesialeffekter under actionscener, eller mer diskré omgivelsesbelysning til andre scener i en film. La handlingen komme fra skjermen og inn i rommet.

 • Se hvordan musikken blir levende med Hue

  Se hvordan musikken blir levende

  Synkroniser Philips Hue-belysningen med rytmen for å slappe av eller få i gang en fest. Philips Hue Sync lytter til rytmen og sangtypen, og skaper en lysoppskrift som passer til musikken du hører på. Du kan umiddelbart og uten forsinkelse nyte langsomme dynamiske effekter eller tilpasse intensiteten slik du vil.


 • Philips Hue og Razor kan enkelt synkroniseres
 • Oppdag Hue og Razer

  Har du alltid ønsket litt støtte når du spiller spillet ditt? Eller å kunne dykke enda dypere ned i spillverdenen? Med Razer-integrering er det akkurat det du får.

  Razer Chroma-utstyret sammen med Philips Hue. Koble Philips Hue-systemet til Razer Synapse 3-programvaren og fordyp deg i effektene som spilldesignerne har utformet.

  Belysningen følger effektene i spillet, noe som gir en helt unik opplevelse.Sett opp Hue-underholdningen og kom i gang

 • Sett opp Hue for underholdning - steg 1

  Trinn 1


  Sørg for at den firkantede broen og White and color ambiance-lyskildene har strøm.

 • Sett opp Hue for underholdning - steg 2

  Trinn 2


  Sett opp et nytt underholdningsområde i Philips Hue-appen.

 • Sett opp Hue for underholdning - steg 3

  Trinn 3


  Bruk Philips Hue Sync-appen på PC eller Mac, eller koble til med Razer.


Les mer om smarthus: