NKT Cables PFXP snelle/trommel
1056576

PFXP 1KV 4G16

fra NKT Cables
4,6 av 5 ()
PFXP 1KV 4G16
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag , eller henting i valgt lager i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk

kr. 211,-

1056576
168,80 eks. mva. Pris per 1 Meter
-+
Fletrådet installasjonskabel. Plastisolert kabel med isolert jordleder. Dobbeltisolert installasjonskabel for fast opplegg.

Bruksområde

For fast forlegning på kabelbro , i vegg,i rør eller der hvor forskriftene tilsier det. Velegnet for bruk på kabelbroer eller inntrekking i kanaler og rør. Kan også forlegges direkte i isolert vegg uten ekstra beskyttelse. Tillatt for innen- og utendørs bruk.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent