PAX Avtrekksvifter • 4910523

Pax Sirocco Baderomsvifte

Pax Sirocco er en helautomatisk og reguleringsfri våtromsvifte. Viften har naturlig selvtrekk og tre hastighetnivåer.

Pax Sirocco er utviklet og laget i Sverige, og vi har som vanlig vært kompromissløse i både valg av materialer og også med tanke på miljø og kvalitet. Sirocco er fylt med det siste innen teknologi, og har mer enn 20 prosent bedre prestasjon enn tidligere modeller. Dessuten bruker Pax Sirocco minimalt med energi og er svært lett å rengjøre.

Teknisk beskrivelse

Innebygget allpolig bryter. Frittblåsende 110m3/h /17-20dB(A) 3m. 12VDC, IP44, S/CE. Fabrikkinnstilt på kontinuerlig drift.

Funksjonalitet

Viften starter enten via den justerbare lyssensoren, eller når fuktighetsnivået overstiger det forhåndsinnstilte nivået. Fuktsensor, ettergangstid via lyssensor, boost manuelt via strømbryter, med eller uten ettergangstid.

Viften har følgende automatiske funksjoner:
Den arbeider kontinuerlig med en luftstrøm på ca. 30 m3/h, men denne kan også velges bort. Ved lys- og skyggeforandringer, for eksempel når en lampe tennes eller når noen beveger seg i rommet, øker luftstrømmen til ca. 60 m3/h i 15 minutter. Om fuktigheten stiger raskt, for eksempel når noen dusjer, øker luftstrømmen til ca. 110 m3/h. Når fuktigheten er ventilert bort, går luftstrømmen tilbake til 30m3/h. Dette gjør at det hele tiden er en sunn luftomsetting i huset, som igjen gir et bedre inneklima.

Bruksområde

Pax Sirocco er perfekt for bad i boliger med naturlig selvtrekk (tak), eller i hus der det mekaniske fraluftssystemet må komplementeres, men dette må gjøres via egen kanal. Pax Sirocco er svært stillegående og er selvsagt godkjent for bruk i våtrom.

Pax Sirocco er også utviklet for å kunne brukes andre steder enn i boliger. Den innebygde 12-voltsinngangen gjør det mulig å bruke viften i for eksempel båt og campingvogn uten å tømme batteriene.

Montering

Pax Sirocco er enkel å installere og klar til bruk uten at du trenger å gjøre noen justeringer eller innstillinger. Monteres i egen separat kanal Ø100 mm – med naturlig selvtrekk (tak).

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”