PAX Avtrekksvifter
4910624

Pax Passad 31 m/fuktstyring/bevegelse/kaldrasspjeld

fra PAX
4,8 av 5 ()
Pax Passad 31 m/fuktstyring/bevegelse/kaldrasspjeld
Spenning 230V Bruksområde Innendørs Kapslingsgrad IP44 Effekt (W) 4
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 2 199,-

4910624
1 759,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Fraluftsviften Pax Passad 31, med kaldrasspjeld, er først og fremst beregnet for bruk som punktforsterkning for ventilasjon i boliger med annet tilgjengelig system for grunnventilasjon (f.eks. mekanisk fraluftsventilasjon).

Funksjonalitet

Viften starter ved hjelp av en nærværsensor (IR/lys) ved bevegelse eller plutselig lysforandring i rommet, eller når fuktighetsnivået overstiger innstilt verdi.

Montering

Viftene er enkle å montere og lett rengjørlige. Kun for montering på vegg.
Tilpasset for montering i våtrom (WC/bad/dusj/vaskerom) i tilknytning til ventilasjonskanaler uten naturlig selvtrekk. Hvis viften koples til selvtrekkskanal, må kaldrasspjeldet fjernes og byttes ut med Pax Passad Noskona. OBS! Et kaldrasspjeld kan være direkte skadelig hvis det monteres i en kanal med naturlig selvtrekk.
Viftene er av innstikksmodell og passer for kanaldimensjoner Ø100–Ø140 mm. Ved større mål brukes Pax dekkplate.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”