PAX Passad/Calima dekkplate • 4910532

Pax Calima/Passad Dekkplate opptil Ø160mm

PAX Passad/Calima dekkplate brukes som monterings-/støtteramme når viften ikke dekker kanalåpningen og/eller det oppstår problemer med skrueforankringen direkte i nærheten av kanalmunningen.

For åpninger på maks. Ø160 mm.

Farge: hvit.

Teknisk beskrivelse

BxHxD: 175x217x8 mm.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”