Våre partnere

Våre partnere

Elektroimportøren Partner er lokale og landsdekkende registrerte installatørvirksomheter som utfører alle typer elektriske installasjoner innen bolig, landbruk og industri.


Vær smart, kjøp selv! Kjøper du elektromateriell selv, kan du spare mange penger!

Mange registrerte installatørvirksomheter krever at du kjøper elektromateriell gjennom disse for at de skal utføre arbeidet. Man kan da oppleve uforholdsmessig store påslag for å dekke garantier og andre kostnader knyttet til oppdraget. Våre Elektroimportøren Partnere har fokus på å selge kompetanse.


Benytter du en Elektroimportøren Partner velger du elektrikere som har fokus på kompetanse, kvalitet og service og setter alltid deg som kunde i fokus! Om du handler elektromateriell selv, gjennom en Elektroimportøren Partner eller direkte er ingen forskjell, våre Elektroimportøren Partnere utfører jobben til avtalt tid og pris.


Ullern Elektro (1052)

Ullernchausséen 117, 0284 Oslo

928 95 775

Ullern Elektro er et profesjonelt og trygt elektrikerfirma for næringsliv og privatpersoner.

Vi hjelper deg med det du eller ditt firma skulle trenge av installasjoner, alt fra det å flytte en stikkontakt til det å legge opp et nytt elektrisk anlegg i ditt hus eller din leilighet.

Les mer ...


JH Elektro AS (1050)

Stensgata 24B, 0358 Oslo

955 29 467

Les mer ...


Proff Elektriker AS (1064)

Sannergata 32, 0557 Oslo

98 99 63 49

Proff Elektriker er en ansvarlig elektrikerbedrift som skal være best i bransjen når det gjelder kvalitet og etterlevelse av lover og regler.

Våre ansatte har fremragende kompetanse innen tradisjonell sterkstrøm- og svakstrøms-området. Bedriften har spesialisert seg på installasjon med spesiell vekt på nybygg, smarthus og lysdesign.

Sammen med våre partnere kan vi tilby konkurransedyktige priser, og vi vil alltid være en meget komplett og trygg leverandør til privat og offentlig virksomhet.

Les mer ...


Exact Elektro AS (1129)

Fjellgata 1, 0566 Oslo

990 50 310

Exact elektro AS består av elektrikere med mange års erfaring i faget, og kan tilby det meste innen elektrotekniske arbeider. 
Vi har fokus på seriøsitet og trygghet i alle våre leveranser.
Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål, ønsker en befaring eller tilbud på et oppdrag. 
Les mer ...


BRB ELEKTRO AS (1130)

Persveien 32, 0581 Oslo

463 93 906

Vi er et profesjonelt, høyt kvalifisert elektrisk installasjonsselskap. Firma er nylig grunnlagt, men har ansatte med kompetanse fra 2008.
Vi legger stor vekt på at arbeidet blir utført profesjonelt, med god sikkerhet og at det blir utført i tide. Vi har lang erfaring, slik at vi kan gi våre kunder solid og presist arbeid av høyeste kvalitet.
Les mer ...


Rett Elektro AS (1113)

Brobekkveien 114, 0582 Oslo

472 33 337

Elektrobedrift som tar for seg alt av små serviceoppdrag til oppføring av bygg. Vi er en elektrobedrift i vekst med mange års erfaring i faget.

Nøkkelen er å holde seg oppdatert i markedet mye nye produkter, for å etterleve normene i nyeste NEK400, samt yte best med stolthet for faget.

Vi skal alltid imøtekomme kundenes forventninger og behov, og service skal oppleves som hyggelig og rådgivende for kunden. Vi er Installatørbedrift og EKOM-sertifiserte, der sterkstrøm og svakstrøm er innenfor vår kompetanse. Vår ambisjon er å tilfredsstille våre kunder bedre enn våre konkurrenter på alle nivåer. Dette innebærer kommunikasjon, rådgivning, service, levering, pris og kvalitet.

Smarthus er framtiden der kan vi hjelpe med alt etter kundens ønske og behov Ladestasjoner jobber vi med, alt fra ladestasjoner i et borettslag med infrastruktur til montering av en ladeboks hjemme hos privatpersoner. Rehabilitering av sameier, hoteller, restauranter, bilforhandlere, butikker, leilighet eller hus, kjøkken, bad og diverse andre ting er noe vi er meget godt kjent med nybygg og nyoppføring av hus, rekkehus, leilighetskomplekser og hytter.

Ta kontakt, så skal vi kunne hjelpe deg med deres behov.
Les mer ...


Elektro-Team As (1133)

Sinsenveien 38, 0585 Oslo

232 42 526

Les mer ...


Oslo-Elektro (1131)

Verkseier Furulunds vei 43, 0668 Oslo

401 88 983

Oslo-Elektro AS er en ung og innovativ bedrift innen elektrobransjen.
Vi tilbyr et omfattende produkt og serviceprogram i topp kvalitet som fungerer optimalt, og er sikre i drift for privatpersoner, industriforetak og offentlige oppdragsgivere.
Les mer ...


FlexibEL AS (1112)

Nåkkves vei 3, 0670 Oslo

971 12 839 / 464 17 571

Vi er et elektrofirma som ble etablert i 2018, men har lang og bred erfaring innenfor elektrobransjen.

Vi tar på oss oppdrag både for privat og næring. Trenger du i el-bil lading, smarthus eller annen elektrisk installasjon, kontakt oss for et uforpliktende tilbud og en gratis befaring.
Service og oppfølging er vårt fokus
Les mer ...


Mw Elektro AS (1147)

Skøyenåsveien 31, 0686 Oslo

919 06 505

MW Elektro AS består av erfarne elektrikkere og teknikkere. Våre mange års erfaring gjør at vi kan tilby våre kunder omfattende tjenester og støtte! Vi står opp for den høyeste kvaliteten på håndverk og fleksibilitet i forhold til oppgavene som er betrodd til oss!

Vi tilbyr:
Elektrotekniske tjenester
El Bil lading, både for private, borettslag, sameier og bedrift.
Flere typer styringssystemer som xComfort, Fibaro, KNX, eNet.
Belysning
Varme– vi gir råd og installasjon på gulvvarme, oppvarming og ulike typer varmeovner
Eneboliger– bygging eller rehabilitering av enebolig.
Næring og boligbygg.

Kunden er den viktigste for oss!
Les mer ...


Norsk El-Installasjon AS (1106)

Haavard Martinsensvei 19 B, 0978 Oslo

934 49 399

Vi i Norsk El-Installasjon AS er kreative og serviceinnstilte med lang erfaring! Vårt mål er fokus på kvalitet og sikkerhet, god service, rask levering og god pris.

Vår ekspertise ligger i:
• Renovering av gammelt anlegg
• Nybygg
• Gode, enkle og rimelige løsninger
• Kjøkken og bad
• Utvidelse av hus og tilbygg
• Endring i planløsning endring i el anlegg
Les mer ...


Elektro-Sivert Installasjon AS (1035)

Nedre Rommen 7, 0988 Oslo

233 44 556

Elektro-Sivert Installasjon AS ble stiftet 17.10.1990. Bedriften er 100 % eiet av aksjonærer som er ansatt i firmaet. Per dags dato er vi 39 ansatte, hvorav 11 lærlinger.
Våre ansatte innehar til sammen 27 stk. sertifikater som sterkstrømsmontør gr.L og 2 stk. sertifikater som svakstrømsmontør. Vårt firma er tilsluttet el. entreprenørenes opplæringskontor for den teoretiske opplæringen av våre lærlinger.

Vi i Elektro-Sivert Installasjon AS garanterer deg god service, en riktig pris og oppdrag utført til avtalt tid. Med vårt medlemskap i Nelfo får du også utført installasjonsarbeid med større sikkerhet da Nelfo er tilknyttet håndverkerklagenemda.

Les mer ...


Oslo Elektrikere AS (1051)

Professor Birkelandsvei 26A, 1081 Oslo

40 58 40 59

Oslo Elektrikere AS er registrert og autorisert elektroinstallatør. Oslo Elektrikere tilbyr og utfører alt innen elektro, alarmanlegg, tele og data.

Vi hjelper deg med din elektro hverdag!

• Vi jobber hovedsakelig med prosjekter som innebærer installasjon i leiligheter, hus, og små næringsbygg. I tillegg tar vi på oss service og reparasjon på alle typer oppdrag.
• Vi hjelper deg med kreative, enkle og effektive løsninger innenfor elektro, alarmanlegg, tele og data.
• Vi kommer gjerne på en hyggelig befaring der vi går sammen og finner den mest praktiske løsningen for deg.
• Vi setter fokus på kvalitet, helse, miljø og sikkerhet for deg som kunde.
• Vi er tilgjengelig for deg døgnet rundt hele året som vi kaller for 24-timer service.
• Vi i Oslo Elektrikere leverer kvalitet til rett tid for en gunstig pris. Ring for rask service.

Våre ansatte er faglærte med nødvendige sertifikater som gjør at du kan føle deg trygg under hele leveransen.

Les mer ...


Sandvika Elektro AS (1114)

Elias Smiths vei 26, 1337 Sandvika

909 29 556

Sandvika Elektro AS drives i dag av Kay Winger og Alexander Risan, firma ble stiftet i 2006.
Vi er idag flere engasjerte montører som tar på oss små og store oppdrag.
Les mer ...


Stolt Elektro AS (1057)

Eyvind Lyches vei 23b , 1338 Sandvika

225 35 000

Stolt elektro er en elektroentreprenør som tilbyr komplette løsninger fra totalentreprise på oppgraderinger i ditt hjem eller dine prosjekter, videre til rådgivning, prosjektering og kompetanseoverføring til installasjon, service og vedlikehold. Alt innenfor elektrofaget. Sammen med våre samarbeidspartnere leverer vi gode opplevelser og økt livskvalitet med en strømlinjeformet gjennomføring.

Vi arbeider med tradisjonelle elektriske installasjoner (stikkontakter, brytere og sikringsskap med mer), boligautomasjon (smarthus), lys- og varmedesign, elbiltilpasning (ladeløsninger og eventuell utvidelse av eksisterende anlegg), dimensjonering og engineering (tegning og beregning) av elektriske anlegg, internkontroll, elsjekk av elektriske anlegg og elektrisk sikkerhet (innbrudds- og brannsikring). Med andre ord, alt innenfor vårt fag. Ta kontakt om du har noen spennende elektriske utfordringer, så hjelper vi deg gjerne med å løse dette.

Les mer ...


Ørnulf Wiig Installasjon AS (1119)

Slependveien 48 , 1341 Slependen

932 28 626

Ørnulf Wiig Installasjon AS er et tradisjonsrikt firma med sine mer enn 60 år i bransjen. Firmaet ble startet i 1947 i Sandvika av Ørnulf Wiig. I dag holder vi til i Slependveien 48 på Slependen i Bærum. Antall ansatte er i dag omtrent 65 personer.

Firmaets spesialitet har vært og er fortsatt ny installasjon og rehabilitering av elektriske anlegg i bolig og næringsbygg.
Les mer ...


Jensen Elektriske AS (1056)

Holmengata 28, 1394 Nesbu

668 47 480

Vi er totalleverandør innen elektro og påtar oss de fleste installasjonsoppdrag.
Les mer ...


2 Ponder El AS (1074)

Alf Kristoffersens vei 6, 1396 Billingstad

932 52 794

Med lang erfaring og solid kunnskapsbase som elektro-ingeniør.
Vårt motto er "Tenker på Det Beste for deg!" Derfor prøver vi å lage en riktig og vektet evaluering av de beste tekniske løsningene for den laveste prisen for deg. Vårt mål er å gjøre det beste vi kan med høyeste kvalitet til laveste pris for å fortsette å ha deg som kunde. Vi ønsker å vinne din tillit og preferanse.

Les mer ...


Volt Elektro AS (1115)

Billingstadsletta 22, 1396 Billingstad

411 47 704

Volt Elektro AS eies og drives av Anders Byholt og Petter Abrahamsen som begge har over 10 års erfaring fra bransjen.

Anders er Aut. Installatør og sitter som daglig leder for selskapet. Han har de siste 7 årene primært jobbet med prosjektledelse og overordnet faglig ledelse innenfor ROT-markedet (Rehabilitering, Ombygging og Tilbygg) Dette er et spennende marked som krever erfaring for å finne de beste løsningene. Ingen prosjekter er like her.

Petter har i tillegg til flere års fartstid som serviceelektriker jobbet med prosjektledelse de siste 4 årene, og har en fin erfaring innenfor entreprise.
Les mer ...


Elektro365 AS (1053)

Østrengveien 18 A, 1405 Langhus

450 89 060

Elektro365 AS er en fremoverlent bedrift som tar alle type oppdrag. Med god kompetanse på Rehab, nybygg og næring. Vi har også ekom sertifisering.

Vi stiller gjerne til befaring på kort varsel, og vi er alltid tilgjengelig!

Les mer ...


Kampen Installasjon As (1137)

Holtekollveien 5, 1448 Drøbak

913 58 189/ 954 66 576

Vi leverer våre tjenester til kunder med behov for elektriske løsninger som krever en sertifisert og seriøs elektrobedrift.
Vi tror på kvalitet i alle ledd og prøver alltid å følge dette prinsippet gjennom våre verdier, og samarbeid med andre aktører.

Kampen Installasjon AS har som målsetting å bli oppfattet som en ryddig, seriøs og punktlig elektrobedrift. Vårt ønske er å tilby kundene våre elektrotjenester av alle typer, og av høy kvalitet.

Vi skal fremstå med konkurransedyktige priser.
Vi er en autorisert elektroentreprenør med arbeidsområde i hele Oslo og Akershus. 
Vi utfører alt innenfor elektroinstallasjon i bolig og for bedriftskunder. 
Vi har montører som har spesialiserte fagfelt, dette for å tilby deg som kunde kvalitet og en god opplevelse.
Ta kontakt med Øyvind: [email protected] eller Simen: [email protected]
Les mer ...


Direkte Elektro AS (1021)

Osloveien 170, 1449 Drøbak

902 68 875

Direkte Elektro AS er registrert og autorisert elektroinstallatør. Vi utfører alt innen elektro, alarmanlegg, tele og data. Vi jobber med alt fra små serviceoppdrag, til større prosjekter.

Kontakt oss for en hyggelig prat.

Les mer ...


Elektro Ansvar AS (1077)

Bekkenstenv 2, 1449 Drøbak

480 44 783

Elektro Ansvar AS leverer elektroinstallasjoner til alle typer bygg. Eneboliger, næringsbygg, offentlige bygg og industrianlegg.

Oppdragene varierer fra små enkeltinstallasjoner til omfattende totalleveranser i de mest avanserte næringsbygg.

Les mer ...


Bolig Og Bygg Elektro As (1078)

Fagerstrandbakken 66, 1454 Fagerstrand

994 81 442 / 994 74 702

Kontakt oss for gratis befaring og uforpliktende tilbud.

• Installasjoner i bolig, tilbygg og næring.
• Modernisering av elektriske anlegg i leiligheter og enebolig.
• Ladestasjoner og ladeanlegg.
• Belysning/designbelysning til butikker og kontorlokaler.
• Styringssystemer/smarthus til bolig og næring.

Les mer ...


MerElektro AS (1081)

Brådalsstubben 18, 1481 Hagan

920 38 090

MER ELEKTRO AS er registrert og autorisert elektroinstallatør. MER ELEKTRO tilbyr og utfører alt innen elektro, alarmanlegg, tele og data.

Våre ansatte er faglærte med nødvendige sertifikater som gjør at du kan føle deg trygg under hele leveransen.

• Vi jobber hovedsakelig med prosjekter som innebærer installasjon i leiligheter, hus, og små og store næringsbygg. I tillegg tar vi på oss service og reparasjon på alle typer oppdrag.
• Vi hjelper deg med kreative, enkle og effektive løsninger innenfor elektro, alarmanlegg, tele og data og design av Tak/vegg lys i hyllesystem.
• Vi kommer gjerne på en hyggelig befaring der vi går sammen og finner den mest praktiske løsningen for deg.
• Vi setter fokus på kvalitet, helse, miljø og sikkerhet for deg som kunde.
• Vi er tilgjengelig for deg døgnet rundt hele året som vi kaller for 24-timer service.
• Vi i MER ELEKTRO leverer kvalitet til rett tid for en gunstig pris. Ring for rask service.

Vi arbeider med tradisjonell elektrisk installasjon
• Stikkontakter.
• Sikringsskap.
• Brytere.
• Lys og varme.
• Boligautomasjon (smarthus).
• Lys- og varmedesign.
• Elbil (ladeløsninger og utvidelse av eksisterende anlegg for dette).
• Dimensjonering og engineering (tegning og beregning) av elektriske anlegg.
• Eltakst av elektriske anlegg og elektrisk sikkerhet (innbrudds- og brannsikring).
• Internkontroll.
• Elsjekk.

Vi hjelper deg med din elektro hverdag!

Besøk oss gjerne på facebook for å se på bilder og lese litt hva vil holder på med.

Les mer ...


Elpower (1063)

Nokiaveien 2B, 1516 Moss

917 51 609

Elpower AS, din lokale elektroentrepenør. Vi leverer alt innen elektro og varmepumpeinstallasjoner. Vi tar på oss oppdrag i Østfold, Akershus og Oslo.

Elpower er et elektriker firma med lang og bred erfaring på de ansatte. Vi har spesialisert oss på seviceoppdrag elektro, nybygg og rehab av alt innen elektrotekniske løsninger. Har også f-gass-sertifisering og leverer både luft - luft og luft - vann varmepumpeinstallasjoner. El-billadestasjoner er vi gode på.

Les mer ...


Rygge elektro AS (1010)

Rabekkgata 6, 1523 Moss

692 42 725

Velkommen til Rygge Elektro AS!
- Registrert El.Installatør

Rygge Elektro utfører følgende arbeid:
• Service
• Eneboliger
• Utbedring av tilsynsrapporter
• Belysningsanlegg
• Varmeanlegg
• Brannalarm
• Nødlysanlegg
• Adgangskontroll
• Port telefon
• Data installasjoner (spredenett)
• Intern kontroll av el-anlegg
• Elbilladere

Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg eller for din bedrift.

Les mer ...


Odin Elektro AS (1030)

Sørkilen 8, 1621 Gressvik

959 36 836

Hos Odin Elektro AS finner du en elektriker som har løsninger for et hvert behov innen installasjon. Uansett hvem elektriker du får besøk av fra oss, skal elektrikeren yte maksimal service og god oppfølging.

Vår ambisjon er å være fremst med elektriker-tjenester i Fredrikstad og omegn. Vi er et naturlig førstevalg for pris- og kvalitetsbevisste kunder. En elektriker fra oss, er derfor en elektriker so oppfyller alle dine ønsker og behov- samtidig som at løsninger er i samsvar med gjeldene standarder på området.

Les mer ...


Gressvik Elektriske AS (1048)

Nordkilen 4, 1621 Gressvik

69 33 88 10

Vi forsøker å etterleve levering av høy kvalitet i alle deler av prosessen, slik at alle våre kunder skal bli 100% fornøyd med vårt arbeid.

Vårt hovedfokus ligger i service og nyinstallasjon av elektriske anlegg for privatkunder og bedrifter. Vi kan også påta oss oppdrag med internkontroll, og elbilladere.

Les mer ...


Davids Elektro AS (1148)

Kløfteneveien 39, 1642 Saltnes

458 38 235

Davids Elektro leverer komplette elektrotekniske løsninger til privatboliger, skoler, offentlige institusjoner, industri og private næringsbygg. 
Våre kjerneområder er elektroinstallasjon, energimontasje, fiber, bredbånd, sikkerhet og kursvirksomhet. Vi har blant annet spesialisert oss på levering av ladestasjoner for el-biler, samt varmepumper for effektiv og lønnsom oppvarming av hus.

Vi har mange års erfaring fra elektro og vår visjon er å levere tjenester av høy kvalitet hvor kunder og ansatte til enhver tid er i fokus. Våre viktigste verdier er kvalitet, kunnskap og pålitelighet. Vi tar på oss alle typer større eller mindre oppdrag for både private, næringslivet og det offentlige.

Våre elektrotjenester omfatter alt fra nye anlegg, rehabilitering, hus og hytter, bad og kjøkken, service og vedlikeholdsavtaler, bolig-sjekker, solcelleanlegg, el-bil lading, varmepumper, hytte pumpe-stasjoner, smarthus/KNX. Vi benytter alltid produkter fra kjente merkervaeleverandører.

Målet vårt er å være en servicebedrift for lokalområdet og yte gode tjenester for gamle og nye kunder!
Les mer ...


GR Elektro AS (1138)

Kalvehagen 12, 1684 Vesterøy

911 92 635

GR Elektro AS er en autorisert elektrikerbedrift med fokus på kvalitet og trygghet.
Les mer ...


Abc Elektro Team As (1143)

Trøskenveien 36, 1708 Sarpsborg

697 00 700

Vår yrkesstolthet - din fornøyd-garanti!
Du som kunde skal vite at vi er opptatt av å kunne vårt fag, vi skal ha kunnskap om hva vi driver med, slik at du alltid skal oppleve trygghet i forhold til riktige løsninger og riktig pris når du velger oss.
Da blir du fornøyd, og da blir vi fornøyd!
Du får løst ditt problem, og vi har hatt nok en god dag på jobb.
Dette skaper begeistring for alle!
Les mer ...


Utne elektro AS (1104)

Bryggeriveien 3, 1727 Sarpsborg

464 09 265

Sprer glede med lys og varme.
Les mer ...


Skjeberg Elektro AS (1116)

Skovrandbakken 3, 1747 Skjeberg

468 35 354

Autorisert elektrikerbedrift med fokus på kvalitet og trygghet ved din elektriske installasjon.
Les mer ...


El-smart Installasjon As (1083)

Midtstuveien 4, 1786 Halden

971 51 312

Les mer ...


Sand Elektro (1108)

Bassengveien 11, 1812 Askim

900 39 114

Sand Elektro utfører alt innen svakstrøm og sterkstrøms installasjon.

Vårt motto er: Kundens problem - Vår utfordring!
Vi utfører det meste innen elektroinstallasjon.
Vi er opptatt av at våre kunder kun skal trenge ett firma å forholde seg til når det gjelder el-installasjoner og har bred kompetanse.
Vi har montører som sørger for å holde seg oppdatert på ny teknologi og har kompetanse på det siste i utviklingen innenfor svakstrøm og sterkstrøm.
Les mer ...


Innovasjon Elektro (1139)

Stasjonsveien 31, 1940 Bjørkelangen

455 17 694 / 455 17 618

Innovasjon Elektro AS er lidenskapelig opptatt av nytenkende smarte gode løsninger, høy integritet, kvalitet og sikkerhet.
Bedriften utfører alt ifra nybygg, små servicetjenester, oppgradering av sikringsskap, rehabilitering av boliger til større byggeprosjekter som nærings- og landbruksbygg.
I tillegg til å installere og reparere fiber- og dataanlegg, utføres også Termografering og Elkontroll iht. NEK 405 for Næring, Bolig og Landbruk.
Les mer ...


Hmn Elektro AS (1132)

Tangerudvegen 6, 2008 Fjerdingby

407 30 310

HMN Elektro ble grunnlagt i 2016, men har mange års erfaring i bransjen. Vi leverer et profesjonelt resultat med fokus på kvalitet og service fra start til sluttresultat.
HMN Elektro utfører alt av arbeid innenfor nyinstallasjon og rehabilitering av elektriske anlegg i bolig og næringsbygg, opplegg el-billading, serviceoppdrag m.m  

Ta kontakt for en gratis befaring.
Les mer ...


Miøsen Elektro AS (1039)

Holmlundvegen 18, 2312 Ottestad

40 23 12 84

Miøsen Elektro er en autorisert elektroinstallatørbedrift.
Vi tar på oss alt av elektroinstallasjoner. Vi er positive, trivelige og løsnings orienterte, og ønsker at du som kunde skal bli meget fornøyd med utført arbeid.

Les mer ...


Øverland Ac/Dc AS (1118)

Smebyvegen 28, 2319 Hamar

918 29 018

"Når du vil ha arbeidet gjort ordentlig"
Øverland AC-DC tilbyr elektriske og ekom-intallasjoner i bolighus, landbruk og næringsbygg. Vi tilbyr med andre ord ordinære elektrikertjenester.
Les mer ...


SG Elektro AS (1062)

Amalie Skrams veg 64, 2407 Elverum

976 61 320

Les mer ...


Elverum Elektro AS (1045)

Blåbærvegen 1, 2409 Elverum

900 79 090

Les mer ...


Røinaas Elektro AS (1134)

Syrinvegen 14, 2409 Elverum

400 38 376

Les mer ...


Elektrikeren Østerdalen AS (1127)

Parkveien 2, 2485 Rendalen

958 55 219

Les mer ...


Raufoss Installasjon (1072)

Korterudsvingen 1, 2830 Raufoss

611 91 802

Raufoss Installasjon AS utfører alle typer jobber innen elektro. El-kontroll bolig, service, rehabilitering, vedlikehold og ny-installasjoner. Rehabilitering av gamle sikringsskap er et av våre spesialfelt.

Her har vi et stort nedslagsfelt, og har meget konkurransedyktig pris. Vi gir gjerne referanser fra borettslag eller private kunder. Vi har mange års erfaring og er meget opptatt av at du som kunde alltid skal være fornøyd med løsning, oppfølgning og pris. 

Les mer ...


Paulsen Elektro (1047)

Nordlihøgda 60, 2850 Lena

952 10 808

Paulsen Elektro AS er en DSB godkjent elektroinstallatør. Vi har gode betingelser, lang erfaring og legger vekt på å levere “kvalitet til fornuftig pris”.

Vi tilbyr ny installasjoner, service, feilsøking og el-kontroll i boliger, leiligheter, hytter, landbruk, næring og industri. Vi er løsningsorienterte for å kunne gi kunden den beste løsning på oppdraget.

Alt arbeid utføres fagmessig, kontrollert og dokumentert.
Les mer ...


Elektrikeren Drammen AS (1095)

Sophie Amaliens vei 91, 3031 Drammen

906 99 987

Elektrikeren Drammen utfører komplette installasjoner i private boliger, offentlige og private næringsbygg og på større industrielle anlegg. Vi tar alltid utgangspunkt i våre oppdragsgiveres ønsker og behov – fra planleggingsfasen til «lys i lampa». Det – kombinert med vår lange erfaring og brede kompetanse er du sikret best mulig kvalitet i alle ledd.

• Planlegging og prosjektering
• Prosjektstyring
• Installasjoner
• Etterkontroller/Feilsøk
• Dokumentasjon
• Forvaltning, drift og vedlikehold
• Energiøkonomi og sikkerhet

Les mer ...


Ingeniør Ivar Pettersen AS (1084)

Bjørnstjerne Bjørnsons gate 110, 3044 Drammen

322 12 121

Vårt mål er å kunne tilby våre kunder totalleveranser innenfor elektro. Med vårt solide kompetansemiljø, vil vi alltid yte leveranser til det beste for kunden.
Med nærmere 200 ansatte er vi solid representert over store deler av Østlandet. Våre ansatte har solide kunnskaper om elektriske anlegg i boliger, leiligheter og fritidsboliger og vi leverer energieffektive produkter av kjente kvalitetsmerker som varer.

Ta kontakt med din nærmeste avdeling så hjelpe vi deg gjerne.

Les mer ...


Lysaker Prosjekt AS (1088)

Lysakerveien 31A, 3055 Krokstadelva

410 09 394

Lysaker Prosjekt AS tilbyr Elektrisk installasjons-arbeid, Skadetakst og el-takst.

Les mer ...


Strand Elektro AS (1080)

Hvittingfossveien 369, 3089 Holmestrand

330 55 555

Strand Elektro AS er en elektrobedrift i Holmestrand.
Bedriften ble etablert i 2001, og har 10 ansatte. Vi tar oppdrag innen bolig og næringsbygg.
Les mer ...


Set Elektro AS, Avd. Holmestrand (1125)

Bringakerveien 1, 3089 Holmestrand

330 55 000

SET Elektro AS
Kunnskap, kvalitet og service på alle områder innen elektro.

SET Elektro AS ble etablert i 1994, og består av 70 elektrikere og andre medarbeidere. Vi leverer tjenester innen alle elektrofag. Våre ansatte har stor kunnskap og kompetanse innen alle områder av faget. Virkeområdet vårt er på Østlandet. Vårt hovedkontor ligger på Sem utenfor Tønsberg. Vi har også avdelinger i Drammen , Holmestrand og Porsgrunn.
Les mer ...


Lys Styring Data (1068)

Kilengaten 27, 3117 Tønsberg

975 11 223

Les mer ...


Xpert Instsallasjon (1105)

Wergelands vei 17, 3117 Tønsberg

333 01 450

Med avdelinger i Tønsberg, Nøtterøy og Sandefjord, samt et team som jobber i Oslo, kan vi bistå kunder på hele Østlandet.

Våre elektrikere har høy faglig kompetanse og vi ønsker å være den beste samarbeidspartneren for våre kunder Kundetilfredshet og faglig dyktighet setter vi høyt! Lang og bred erfaring, samt kontinuerlig kompetanseheving, gjør at vi til en hver tid kan tilby våre kunder de beste løsningene. Våre elektrikere legger sin stolthet i arbeidet sitt!  Vi er din trygge og fremtidsrettede elektriker som gir deg kreative og gode løsninger!
Les mer ...


Færder Elektro AS (1117)

Torødveien 100, 3135 Torød

464 25 033

Færder Elektro AS er et elektrikerfirma på Nøtterøy som er godt etablert i det lokale markedet.
Færder elektro tilbyr alle typer elektrikse installasjoner innen sterk og svakstrøm. Vi er behjelpelig med prosjektering av el-anlegg og smarthusløsninger

INGEN JOBB FOR LITEN, HELLER INGEN FOR STOR!
Les mer ...


Nøtterøy Elektriske (1067)

Kirkeveien 214, 3140 Nøtterøy

33 35 20 00 / 414 86 000

Vi er en elektrikerbedrift på Nøtterøy, som leverer tjenester over hele Vestfold. Med fokus på grundig arbeid, høyt kvalifiserte medarbeidere og skreddersydde løsninger, hjelper vi deg å oppnå en optimal elektrisk hverdag.

Trenger du elektriker?

Vi tar gjerne oppdraget!

Les mer ...


Teie elekto (1059)

Stangebyveien 1, 3140 Nøtterøy

908 42 519

Les mer ...


Tenvik Elektro AS (1060)

Løkkeåsveien 22B, 3140 Nøtterøy

411 91 267

Tenvik Elektro gjør oppdrag for private og det offentlige i hele østlandsområdet. Vi samarbeider tett med andre håndtverkere for din trygghet. Vi holder til på Nøtterøy, hvor vi deler bygg med flere håndtverkere - se byggbolig.no.

Vi rehabiliterer elektroinstallasjoner i boliger, ofte i sammenheng med modernisering eller tilbygg.

Tenvik Elektro er TIA godkjent fra Post og Teletilsynet og godkjent for Brannforebyggende elkontroll bolig fra Det Norske Veritas.

Les mer ...


Abot AS (1107)

Wirgenes Vei 3, 3157 Barkåker

902 12 300

Abot AS er en fleksibel samarbeidspartner innen alle typer elektriske installasjoner. Vi er løsningsorienterte og har alltid deg som kunde i fokus. Tar på oss oppdrag i hele Skandinavia enten det er privat, offentlig sektro eller næringslivet. Bred og stor fagkompetanse, og våre kunder skal sikres de beste løsningene til avtalt tid og pris.
Les mer ...


ABC Elektro AS (1011)

Storgata 94 , 3182 Horten

330 49 999

"ABC elektro As ble dannet i 2010 og er et elektrikerfirma med 15 ansatte. Vi tilbyr små og større elektrikerinstallasjoner innen privat, borettslag, industri og næring i og rundt Vestfold. Vi er kjent for å levere fagmessige løsninger til gode priser. Dette gjør vi bla.a. ved å gi fastpriser og sesongmessige pakketilbud som vi har fått en rekke gode tilbakemelinger på.

Vi skiller oss ut fra andre elektrikeraktører ved at vi kommuniserer tettere med kundene slik at vi kan gi trygghet rundt kostnadsbildet.Dette for å unngå uhyggelige overraskelser når regningen kommer. Vi tilpasser betalingen slik at kunden kan ta seg råd til å gjøre sikkerhetsinvesteringer i sitt el.anlegg. Trenger du f.eks. lengre tid på å betale eller en nedbetalingsordning, så tilpasser vi en avtale til din økonomi slik at du ikke må gamble med sikkerheten til din familie på grunn av økonomi."

Les mer ...


El-Installasjon AS (1097)

Wistingsvei 1D, 3183 Horten

906 07 482

El-installasjon AS er et lite firma med god og bred kompetanse og solid økonomi.
Vi har erfaring i faget siden 1973, og er meget fleksible og løsningsorienterte.
Vi vektlegger kvalitet og bruker kun kjente merker og leverandører.

Tar på oss oppdrag innen bolig, vekrsted, industri, kommuner, vannbehandling,
kontroll og overvåkningsanlegg.

Les mer ...


Andebu Elektro AS (1013)

Dølebakken 35, 3215 Sandefjord

334 41 053

Vi gir deg fast pris på alle typer oppdrag. Ingen skjulte kostnader!
Kontakt oss for en uforpliktende befaring.
Vi utfører elektriker- og rørleggeroppdrag i hele Vestfold.

Les mer ...


Sas Elektro AS (1124)

Uranienborgveien 1B, 3217 Sandefjord

334 50 020

SAS Elektro AS er et elektrikerfirma som holder til i Sandefjord.
Med dine behov i fokus setter vi vår ære i å levere trygge og effektive løsninger til avtalt tid og pris.
Vi kan hjelpe deg med både store og små prosjekter hjemme hos deg selv eller i din bedrift.
Vi opererer i hele Vestfold , Telemark og Buskerud.

Ta kontakt med oss for en utforpliktende prat eller en avtale om befaring.
Les mer ...


PEC Sandefjord (1031)

Gjekstadveien 5, 3218 Sandefjord

334 26 250

Vi skal være en ledende aktør i vårt forretnings-område. Dyktige og pålitelige elektrikere er en selvfølge og våre medarbeidere skal være selvstendige og serviceorienterte. Det er viktig for oss å ha kort responstid på serviceoppdrag og samtidig ha kapasitet til å påta oss større og mer komplekse oppdrag for våre kunder. Vi skal være kjent for å ha stort fokus på HMS ved gjennomføring av oppdrag.

Les mer ...


BS Elektro AS (1016)

Raveien 342, 3220 Sandefjord

478 87 777

BS Elektro AS er et firma som tilbyr elektriker for oppdrag i Sandefjord og Vestfold.

Vi har lang erfaring innen faget, og har den kompetanse som trengs for å utføre kvalitetsarbeid med sikkerhet.

Les mer ...


Stavern Elektro AS (1136)

Hegdalringen 25, 3261 Larvik

994 20 272

Les mer ...


Olaf Helge Ask AS (1102)

Tangengata 12, 3300 Hokksund

930 45 792

Firmaet Olaf Helge Ask AS ble etablert i Hokksund i 1961 av Olaf Helge Ask. I 2004 tok Ståle Ask over alle aksjene i firmaet og er i dag installatør og hovedeier.

Firmaet har sine lokaler i tangengata 12 i Hokksund og har 53 ansatte. Vi er en betydelig lærlingebedrift som arbeider for å videreutvikle elektrofaget. Vi utfører alt innen elektrotekniske tjenester som sterkstrøm, svakstrøm, prosjektering og elkontroll. Firmaet har som hovedmål og være en fortrukken leverandør av elektrotjenester til lokale kunder og bedrifter. I tillegg så gjennomfører vi mange store prosjekter i Buskerud Vestfold og Akershus fylker.
Les mer ...


Gjerberg Elektro AS (1055)

Roseveien 23, 3302 Hokksund

454 91 990

Gjerberg Elektro AS tar alle jobber innenfor
• Nybygg
• Rehabiliteringer
• Elektriske anlegg
• Data
• Tele
• Smarthus
• Hytter
• Eneboliger
• Leiligheter
• Xcomfort
• Internkontroller

Gjerberg Elektro setter kunden i fokus med en god dialog gjennom hele prosjektet.

Les mer ...


Z Elektro AS (1069)

Rødmyrsvingen 84, 3735 Skien

400 06 707

Vi er en lokal elektrobedrift fra Skien som Espen Utzig startet i 2005 etter mange år i Centrum Elektriske, ABB og YIT som bakgrunn. Vi har hatt god vekst i våre 13 år på markedet, og teller i dag 2 saksbehandlere, 10 montører og 3 lærlinger.

Godkjent opplæringsbedrift og har lærlinger i både sterkstrøm og svakstrøm. Vi utfører alt innen elektrisk installasjon, og jobber både på privat og bedriftsmarkedet. Registrert elektro installatør og ekom installatør, samt Securitas Partner som består av drift, vedlikehold og nyanlegg for alle Securitas sine bedriftskunder i Telemark.

Vi holder til på Rødmyr Industriområdet i Skien, og utfører arbeider i hele Telemark og Vestfold.

Les mer ...


Svartangen Elektro (1126)

Austadveien 385, 3748 Siljan

907 11 441

Svartangen Elektro tar på seg oppdrag innen bolig, hytte, næring, privat og industri.

Arbeidsområde er Vestfold og Telemark.
Les mer ...


Midt Telemark Elektro AS (1099)

Sandavegen 19, 3800 Bø i Telemark

977 60 199

Midt Telemark Elektro AS tar på oss oppdrag i bolig, hytter, industri, offentlig og privat. En ung, men voksende elektroinstallatør. Trenger du elektriker eller et uforpliktende tilbud, ta gjerne kontakt.
Les mer ...


SPB Elektro AS (1103)

Skolegata 13, 3916 Porsgrunn

928 27 807

Vi arbeider for å være en prisgunstig aktør, men samtidig levere god kvalitet på arbeidet. Vårt arbeidsfelt er boliger, hytter, næring, industri og offentlig virksomhet. Sertifisert av sjøfartsdirektoratet for sertifisering av båter.
Les mer ...


Tekniskbureau AS Avd Stavanger (1144)

Moseidveien 17, 4001 Stavanger

400 06 500

Teknisk Bureau ble stiftet i 1893 og kan trygt bistå dere med alle typer oppdrag innen elektro, hjemme-automasjon og telekom.
Vi har et stort antall servicebiler på veiene, noe som skal komme kundene til gode. Rask oppstart, serviceinnstilte medarbeidere og kompetente håndverkere er vår suksess-oppskrift gjennom 126 år.
Les mer ...


Feltek AS (1061)

Maskinveien 9, 4033 Stavanger

979 17 000

Feltek er en totalleverandør av elektroinstallasjoner for privat og bedrift.
Vi kan hjelpe deg som privatperson med alt fra elbil ladning, ny enebolig eller rehabilitering av bolig med eventuelle smarthusløsninger. For bedriftskunder kan vi tilby serviceavtaler og gode rammeavtaler.

Vi har elektrikere med mange års erfaring og stor yrkesstolthet , som er klare for å gjøre en god jobb for deg. Vårt mål er at du som kunde alltid skal bli fornøyd.

Les mer ...


Energo AS (1100)

General Ruges vei 4E, 4309 SANDNES

944 22 909

Energo AS er et registrert firma som tilbyr profesjonelle og omfattende elektriske tjenester. Ved å velge bedriften vår, får dere en garanti på kvalitet og punktlighet på oppdrag utført av oss.
  • Vi har en rik kunnskap, basert på mangeårig praksis innenfor bransjen
  • Vi har moderne teknisk utstyr som muliggjør raskt og profesjonelt arbeid
  • Vi betrakter hvert oppdrag individuelt
  • Vi sikrer profesjonell hjelp i alle ledd
  • Vi utfører arbeidet vår med velprøvde, profesjonelle materialer
  • Vi yter service både til individuelle kunder og til større bedrifter
Les mer ...


Noe Med Strøm AS (1123)

Kjos ringvei 1A, 4622 Kristiansand S

479 48 186

Noe Med Strøm er din pålitelige partner uansett hvilke elektriske reparasjoner du trenger utført i og rundt huset. Firmaet vårt fikser alt av elektrisk arbeid som blandt annet: porttelefoner, lysinstallasjon, nybygg, rehabillitering, varme og smarthus.
Les mer ...


Lund Elektro AS (1121)

Arenfeldts vei 20 C, 4630 Kristiansand S

948 92 246

Lund Elektro er totalleverandør av alle typer elektriske installasjoner. Vi har bred fagkompetanse og stor kapasitet, og våre kunder skal sikres de beste løsningene til riktig pris, levert til avtalt tid. Vi tar på oss alle typer elekrikeroppdrag i hele Agder. Vi er en pålitelig og løsningsorientert elektriker med konkurransedyktige priser.
Les mer ...


Elektromesteren AS (1120)

Nye teglverks vei 9, 4632 Kristiansand S

484 97 085

Vi utfører alt innen elektro, både små og store serviceoppdrag. Firmaet består av tre ansatte med til sammen over 30 års erfaring innen elektro.
Les mer ...


Elektrotema Agder AS (1041)

Barstølveien 36, 4636 Kristiansand S

380 41 000

Elektrotema Agder AS ble stiftet 01.01.2000. Per dags dato er vi 15 ansatte.

Vi tilbyr og utfører alt innen elektro, alarmanlegg, tele og data. Vi gir deg fast pris på alle typer oppdrag. Ingen skjulte kostnader!

Kontakt oss for en uforpliktende befaring.

Les mer ...


Lillesand Elektro AS (1091)

Storemyrlia 29, 4790 Lillesand

372 68 588

Lillesand elektro AS er totalleverandør av elektroinstallasjoner for privat og bedrifter.

Vi kan hjelpe med alt fra nybygg, rehabilitering, utvidelser og service på alt fra bolig til industri og næringsbygg. Våre montører har mange års erfaring, interesse for faget og ikke minst yrkesstolthet.
Vi jobber alltid mot å være punktlige, ryddige og levere høy kvalitet til avtalt pris.
Vi tilbyr gunstige serviceavtaler til bedrifter.

Les mer ...


Centrum Elektro A/S (1076)

Myreneveien 26, 4847 Arendal

320 05 200

Vi er et selskap som driver tradisjonell elektroentreprenør-virksomhet og elektrisk forretning. Vi har over 45 års erfaring i faget og dette har gitt oss en kompetanse bare erfaring kan gi.

Alle våre elektrikere og fagfolk er kvalifisert til å håndtere alle typer elektriske jobber. Fra å installere dimmerbrytere og utendørs belysning til å fikse sikringsskap og effektbrytere . Vi sørger for at hver jobb møter alle sikkerhetsstandarder. Ønsker du vi skal montere en ny takvifte eller lampe? Ikke noe problem - vi gjøre det også.

DU FORTJENER DE BESTE!

Les mer ...


Nedig AS (1044)

Skrubbedalsveien 1, 4848 Arendal

37 00 23 90

Våre montører har stor faglig kompetanse og bred erfaring på elektriske installasjoner. Vi utfører alt fra de minste servicejobber til komplette elektriske anlegg i hus og hytter.

Les mer ...


Eskedal Elektro AS (1122)

Pharos vei 2, 4876 Grimstad

941 41 827

Les mer ...


KN Elektro AS (1140)

Opplandsveien 235, 4885 Grimstad

971 71 029

Les mer ...


Risør heis og elektroservice as (1090)

Hestemyrveien 14, 4950 Risør

371 52 200

Noe av det vi utfører hos oss er blandt annet:
• Kontroll av utførelse og oppfølging av kontrakter/tilbud
• Prosjektering
• Tilstandskontroll
• Taksering
• Heiser og løftesystemer
• Varmepumper
• Styringsanlegg for lys og varme
• Modernisering av sikrinsskap
• Varmeanlegg og veggovner
• Varmekabel og lavtbyggende varmegulv
• Nybygg installasjoner og rehabilitering av gammelt
• Innbruddsanlegg
• Adgangskontroll
• Telefoni/telefonsentral
• ITV/Kameraovervåking
• Porttelefon
• Brannvarslingsanlegg og Slukkeanlegg

Eller med enklere ord, alt som er elektrisk.

Les mer ...


Tekniskbureau avd Bergen (1141)

Bontelabo 2, 5003 Bergen

518 86 000

Teknisk Bureau ble stiftet i 1893 og kan trygt bistå dere med alle typer oppdrag innen elektro, hjemme-automasjon og telekom. Vi har et stort antall servicebiler på veiene, noe som skal komme kundene til gode.
Rask oppstart, serviceinnstilte medarbeidere og kompetente håndverkere er vår suksess-oppskrift gjennom 126 år.
Les mer ...


Knut Knutsen AS (1026)

Skuteviksbodene 10, 5035 Bergen

553 63 440

Vi er en totalleverandør av elektriske installasjoner og holder til I Sandviken i Bergen. Vårt firma er en av de eldste elekroentrepenørene i Bergen og vi er 21 ansatte.

Les mer ...


BELVA Bergen Elektro & Varme AS (1036)

Hylkjeflaten 1, 5109 Hylkje

416 52 392

Bergen Elektro og Varme AS ble etablert i 2012 av Andre Olsen, og er en bedrift med lang erfaring. Hos oss vektlegges kompetanse, kommunikasjon, punktlighet, service og høy kvalitet til riktig tid og pris.

Vi tilbyr nyinstallasjon, rehabilitering og andre oppgraderinger i det elektriske anlegget innenfor industribygg, produksjonslokaler, boliger m.m.

Våre kunder får Individuell tilpassing, god oppfølging, rådføring av produkter etter behov og ønsker, kvalitetssikker installasjon og dokumentasjon etter dagens standard til avtalt tid og avtalt pris. Enten du er privatperson eller bedrift, vi hjelper deg.

Bergen elektro og varme AS – Når du har behov for elektriker.

Les mer ...


GK Elektro Bergen er en del av GK Elektro AS og består blant annet av tidligere Ing. Hans Pedersen AS som ble innfusjonert 1.november 2015.

GK Elektro Bergen leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, offentlige institusjoner, industri og næringsbygg, og dekker Bergen og omegn. Vi leverer alt av elektrikerarbeider til bolig, borettslag, sameier etc både til nye og eksisterende bygg, herunder boliginstallasjon, varme, rehabilitering, sikringsskap, innen- og utendørsbelysing, varmepumper, solcelleanlegg, elbil lader, el-kontroll, el-sjekk, brann- og innbruddsalarm.

Send inn din forespørsel i dag.
Les mer ...


Bergen Elektro og Kjøleservice AS Ble etablert i 1987, og har siden oppstarten drevet med salg og service av storkjøkkenutstyr og kjøling. Vi har siden år 2003 vært godkjent elektroinstallatør og drevet med Elektroinstallasjon. Vi har pr dags dato til sammen 7 ansatte fordelt på 3 felt, Installasjon, elektroservice og kjøling.

• Vi tar både nybygg og rehabiliterings jobber, og har bred erfaring med industri og bolig.
• Vi er et firma i vekst, med mange gode referanser.
• Vi ble i 2015 Elektroimportøren partner.

Les mer ...


Future Energy AS (1135)

Wernersholmvegen 37A, 5232 Paradis

950 66 438

Future Energy er et attraktivt selskap som leverer tekniske tjenester til elektro- og energimarkedet.

Vårt dyktige personell har god gjennomføringsevne, leveringspresisjon og sikker oppfølging. Selskapet har bransjens dyktigste ledere, prosjektledere og spesialister.
Les mer ...


Elektro-Teknikk AS (1003)

Apeltunhaugene 129, 5238 Rådal

410 05 040

Elektro-teknikk har lang erfaring og god kompetanse på elektriske installasjoner. Vi tar på oss alle typer oppdrag innen elektro. Både nyinstallasjon, vedlikehold og service, rehabilitering og elkontroll.

• Bolig.
• Boligblokker.
• Kontorbygg.
• Industri.
• Fiskeoppdrett.
• Skip og fiskebåter.
• Offshore, olje og gass.

Det er mange viktige detaljer som på plass for at den elektriske installasjonen skal være sikker og hensiktsmessig . Elektro-teknikk AS strekker seg langt for å utføre jobben på en måte du som kunde skal være godt fornøyd med.

Les mer ...


Tekniskbureau AS Avd Haugesund (1145)

Årabrotsveien 21, 5515 Haugesund

400 06 500

Teknisk Bureau ble stiftet i 1893 og kan trygt bistå dere med alle typer oppdrag innen elektro, hjemme-automasjon og telekom. Vi har et stort antall servicebiler på veiene, noe som skal komme kundene til gode.
Rask oppstart, serviceinnstilte medarbeidere og kompetente håndverkere er vår suksess-oppskrift gjennom 126 år.
Les mer ...


Byelektrikeren AS (1128)

Kirkegata 192, 5525 Haugesund

465 13 595

Byelektrikeren AS er lokalisert i Haugesund, og vi er opptatt av å løse DINE ønsker og behov, på den beste og rimligste måten.
Vi utfører og leverer produkter og tjenester knyttet til elektriske installasjoner i offentlig og privat sektor, og er godkjent elektro- og teleinstallatør.
Ønsker du nye stikkontakter, downlights, varmekabel, utelys, nytt sikringskap, el-bil lading etc? Kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema på byelektrikeren.no så finner vi den beste løsningen sammen med deg.
Les mer ...


Terne elektro AS (1033)

Burkhovdane 7, 5914 Isdalstø

563 50 404

Terne Elektro AS utfører alle typer jobbar innen elektroinstallasjon - industri og bustad. Me utfører både nyinstallasjonar og rehabilitering. Me er engasjerte og trivelige folk med god og brei erfaring. Me trives kjempegodt som elektrobedrift og har tilhørigheit både i Bergen og Nordhordland.


Terne AS står til tjeneste og kan hjelpe deg med f.eks:

• El-sjekk og sikkerheit
• Rehabilitering av ditt sikringsskap
• Belysning – fleire downlights i taket?
• Trenger du fleire stikkontaktar?
• Trenger du ladepunkt til bilen?

Les mer ...


Seas Spjelkavik Elektro AS (1110)

Vasstrandvegen 71, 6011 Ålesund

701 52 770

Seas Spjelkavik Elektro AS er et solid firma som har vært i elektrobransjen i 65 år. De ansatte har lang erfaring og høy kompetanse innen sterk- og svakstrømsinstallasjoner i næring, industri og boligbygg.

Hovedmålet for firmaet er å sakffe industri- og privatkunder tjenester av høy kvalitet og til rimelige priser. Har 24t døgnvakt.
Les mer ...


Elbra AS (1109)

Skarbøvikgata 26, 6028 Ålesund

934 55 666

Vi er Autorisert Elektroinstallatør, og har erfarne elektrikere med lang fartstid og bred erfaring i elektrofaget. Vi utfører alt fra nyinstallasjoner og moderniseringer til utvidelser og reparasjoner både i bolighus og for industrien.
Les mer ...


Fjellheimen Elektro AS (1094)

Hans Neeraas gate 2, 6508 Kristiansund N

483 68 763

Fjellheimen Elektro har 20 års erfaring. Vi er fleksible og forutsigbare. Faste priser på det meste.
Les mer ...


Lovel AS (1101)

Carl Schjetnans veg 12, 7081 Stjernemarka

934 34 324

Vi har spesialisert oss på privatkunder/boliger og legger stor vekt på deltagelse fra kunden. Dette gjør at kunden er sikrere på at han vet hva han får, og faktisk får det. Samt at han får en forståelse for løsningene som er valgt.
Lovel AS er registrert på MittAnbud.
Les mer ...


Melhus Elektro AS (1089)

Sandbakken 14, 7224 Melhus

960 43 961

Vi er en liten bedrift hvor medarbeiderne har høy kompetanse og lang erfaring. Våre kunder er både bedrifter og private oppdragsgivere. Vi utfører alt fra flytting av stikkontakter til installasjoner i større næringsbygg. Firmaet har høy kompetanse i de fleste området innen elektro og med spesielt fokus på belysning og smarthus-løsninger."

Målsetning: Å imøtekomme kunders behov samt øke verdien av selskapet, skape gode arbeidsforhold for ansatte og kontinuerlig streve etter den beste ytelse.

Visjon: Være et innovativt, ansvarlig og lønnsomt selskap. 

Les mer ...


Blåsmo Elektro AS (1040)

Bekkfaret 7, 7300 Orkanger

400 80 350

Blåsmo Elektro ble stiftet i 2014, og har kontor på Orkanger. Vi har 6 medarbeidere å er en registrert lærlingbedrift.

Blåsmo Elektro tilbyr produkter, tjenester og løsninger innenfor elektro, service og eltakst. Blåsmo Elektro har, og har hatt, ansvaret for elektro og elsikkerheten i flere næringsbygg, privathus og bygårder i Sør- Trøndelag.

Vi er en totalleverandør av kalkulasjon, prosjektering, installasjon og service. Våre løsninger er kostnadseffektive og elsiker til våre offentlige-, private- og næringslivskunder.

Les mer ...


Norpower AS (1071)

Øyvegen 35, 7517 Hell

465 86 927

Norpower AS, Spesialister på boliginnstallasjon og Smarthus systemer.

Les mer ...


Tryg Elektro AS (1111)

Serinabakken 20, 7550 Hommelvik

911 67 671

Tryg Elektro AS ble etablert i 2017 og registrert i elvirksomhetsregisteret.
Våre elektrikere har bred erfaring fra faget. Vi prosjekterer og utfører installasjon på bolig, næring og maritime elektriske anlegg.
Våre kunder er private, næringsliv, industri, og vårt markedsområde er i Midt Norge.
Les mer ...


Alt Innen Elektro AS (1070)

Frostavegen 2204, 7633 Frosta

905 04 368

Alt Innen Elektro AS, Pålitelig og profesjonell partner av Elektroimportøren.

Les mer ...


Elektrikern Bodø AS (1142)

Teglverkveien 19, 8088 Bodø

755 84 170

Våre elektrikere er pålitelig, kvalitetsbevisst og dyktige. Får du besøk av en elektriker fra Elektrikern Bodø kan du være sikker på at vi hjelper deg å finner gode løsninger.
Ikke minst får du en godkjent elkontrollør.
Les mer ...


Troms Elektro (1023)

Stakkevollveien 69E, 9010 Tromsø

922 99 944

Vi retter oss mot næring, maritim og prosessindustri.

Les mer ...


Spider Industrier a.s (1043)

Evjenveien 134, 9024 Tomasjord

776 06 260

Les mer ...


Engen Elektro AS (1086)

Liljevegen 7, 9102 Kvaløysletta

452 45 780

Engen Elektro AS Utfører følgende arbeid:
• Service
• Eneboliger
• Næringsbygg

Les mer ...


All Elektro AS (1054)

Langhaugtunet 5, 9104 Kvaløya

41 47 1110

All Elektro AS
•Vi er Registrert el.installatør gr L i Tromsø som har som målsetting å levere produkter-og tjenester av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, der kundens ønsker og behov alltid står i fokus.
•Godkjent iht. byggebransjens våtromsnorm.
•30-års erfaring innen privat -og offentlig FDV.

Vi utfører følgende arbeid:
• Service
• Eneboliger
• Næringsbygg
• Industri
• Belysningsanlegg
• Varmeanlegg
• Vei, park og lysløypebelysning
• Service på elektrokjeler, elkraftaggregater og andre typer vannvarmere
• Energibesparende tiltak innen lys, varme og vent.
• Termografering
Les mer ...