Micro Matic Scandinavian Electric Overspenningsvern
1661494

Overspenningsvern Finvern SEF-440F Montering i boks/kanal

fra Micro Matic
Overspenningsvern Finvern SEF-440F Montering i boks/kanal
Kapslingsgrad IP20 Spenning 230V Belastning (A) 16
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
For å beskytte elektronikken i utstyr som er montert i en installasjon bør det monteres finvern ved utstyret.(Data, telefon, stereo, TV osv.). SEF-440F beskytter utstyr 4 meter i hver retning av vernet, på samme kurs som vernet er montert. SEF-440F gir beskyttelse i (fase-fase) og (fase-jord), noe som gir installasjonen en høy grad av beskyttelse. SEF-440F er utstyrt med 2 lysindikatorer på frontpanelet. Formålet med det er å kunne overvåke status for den aktuelle kurs og å få en visuell indikasjon når vernet er utgått. Bruksområde er 230/400 VAC, 50 Hz, IT, TT og TN-nett. For montering i boks eller kanal. IP20. BxH: 84x84 mm.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”