Om Namron


Om Namron

Namron tilbyr et bredt spekter av produkter innenfor belysning, varme, elektromateriell, kabel og smarthus. Med inspirasjon fra vår nordiske natur er vi opptatte av å løse de utfordringene vi møter fra vårt harde, skandinaviske klima. Vi ser imidlertid utover landegrensene våre etter de beste løsningene – og uten å gjøre kompromisser kombinerer vi det beste fra to verdener.

Vårt ønske er at du skal kunne sette pris på forskjellen i det øyeblikket du tar i bruk et Namron-produkt. Gjennom kontinuerlig produktutvikling, effektiv produksjon og kreativ innovasjon, tar Namron sikte på å skape produkter som gir god valuta for pengene og gjør produktvalget ditt enkelt.


Namron- The smarter choice.

 • Namron har høy kvalitet

  Design, kvalitet og produksjon

  Namron har fokus på design og kvalitet til en konkurransedyktig pris. Våre produkter produseres på fabrikker som er spesialister innenfor de ulike produktkategoriene. Produktene har gjennomgått streng kvalitetskontroll og tilfredsstiller de gjeldene europeiske normer og sikkerhetsforskrifter.

 • Energibesparelse & miljø

  Energibesparelse & miljø

  Namron tilbyr et stort utvalg energibesparende produkter, spesielt innenfor LED- belysning. Vi tilbyr produkter med lang levetid som minsker avfall og forbruk av råvarer. Namron er medlem av Norsirk, en organisasjon som administrerer en landsdekkende innsamlings- og behandlingsordning for næringselektroavfall.

 • Om Namron
 • Om Namron

  Namron AS ble etablert i 2007, og er et heleid norsk selskap. Selskapet har sitt hovedkontor på Alnabru i Oslo og sentrallager i Vestby. I tillegg har Namron et kontor i Guangzhou i Kina for å kunne være tett på utvikling, produksjon og testing av produktene. Produksjon foregår ved fabrikker i både Kina og i Skandinavia.