ØS Varme ØS Plug and Play 30 m • 1036773

ØS Plug & Play m/støpsel 30 m

ØS Plug and Play 11W/m 30 m er en pålitelig selvregulerende varmekabel designet for effektiv frostsikring av rør. Med en lengde på 30 meter og 11W per meter, sørger denne varmekabelen for jevn varmefordeling. Den leveres med en 2 meter kaldkabel og er godkjent for både legging i drikkevannsrør og utvendig på rør, noe som gjør den til en allsidig løsning for ulike frostbeskyttelsesbehov.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent