Elis Elektro Nippel SCHL-TEC M12 2,5-6,5 Sort • 1254746

Nippel M12 SCHLEMMER-TEC 2,5-6,5 Sort

Pakknippel med strekkavlastning type SCHLEMMER-TEC. Gir meget god tetning rundt kabelen, IP 68. Meget god klemvirkning, brudd- og støtsikker, vann og gasstett, gode termiske egenskaper.
Neoprenpakningen kan ikke falle ut av nippelen.Farge: Sort
Klemområde: 2,5-6,5 mm
Gjengelengde: 8 mm
Tetthetsgrad: IP 68 – 5 bar
Materiale: Polyamid 6 (Nylon) (halogenfri)
Tetning: Neopren
Temperaturbestandighet: -40 °C til +100 °C
Godkjenninger: UL No E184471, VDE
Halogenfri: Ja
Meget god kjemisk resistens: Bensin, diesel, mineralolje, lut, svake syrer
God kjemisk resistens: Animalsk olje, sterke syrer
Fargekoder: RAL7001 mørk grå (PG-gjenger), RAL7035 lys grå (mm-gjenger), RAL9005 sort
UV-bestandig: Ja, RAL9005 sort er UV-bestandig

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”