Nimly Easy Access Smart adgangskontroll • 5800450

Nimly Touch Pro Ultimate Black

Elektronisk dørlås med fingeravtrykksleser, berøringspanel for kode og MIFARE-avleser for adgangsbrikke. Utstyrt med mekanisk nødnøkkelfunksjon som overstyrer elektronikken, med nøkler for oppbevaring utenfor bolig. Utviklet for nordiske forhold. Kompatibel med både høyre- og venstrehengslene dører i henhold til skandinavisk standard. Den er CE godkjent og oppfyller generelle forsikringskrav. Låsen kan lagre opptil 199 unike fingeravtrykk, 999 ulike koder og 999 adgangsbrikker.

Kan benyttes mot Futurehome og Athom Homey med Nimly Connect Module (5800460)

Funksjonalitet

Svært brukervennlig med funksjoner som automatisk gjenlåsing, kamuflasjefunksjon av kodepanel og mer. EasyExit-funksjon fra innsiden sørger for at innvendig håndtak alltid går i inngrep fra innsiden. Unik størrelse som tar seg godt ut på dør og enkel gjør-det-selv montering.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”