NEXA Trådlös Termo- & Hygrometer • 4514583

Nexa Smart Termo- og Hydrometer 14673

WTH-103 er et trådløst termometer med display som kan kobles til Nexa Bridge X. Displayet på forsiden av termometeret viser aktuell temperatur i °C eller °F, relativ fuktighet og innstilt kanal.

Funksjonalitet

Du kan koble så mange termometre du vil til Nexa Bridge X og for enkelt å identifisere dem kan du velge hvilken kanal de skal tilhøre.

Bruksområde

Termometeret kan brukes både innendørs og utendørs og må plasseres beskyttet mot direkte regn ved utendørs bruk (IP32).

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”