Nest Hello videoringeklokke

Nest Hello viser kundene dine hvem som er der, slik at de aldri går glipp av besøk eller pakker på døren. Den kan skille mennesker fra andre ting og deretter sende et varsel. Med et Nest Aware-abonnement kan den sende et varsel hvis kameraet ser et familiemedlem – eller en fremmed.
Nest Hello videoringeklokke

Med Nest Hello videoringeklokke kan du til enhver tid se hvem som ringer eller banker på din bør - uansett hvor enn du er!


Se hvem som står utenfor døren

Nest Hello kan sende et varsel når noen trykker på ringeklokken, eller når den oppdager en person, en bevegelse eller en lyd. Telefonvarslene inneholder et bilde, slik at kundene dine raskt blir orientert. Kameraets vidvinkel sørger for at du kan se hele personen fra topp til tå eller pakken som ligger på bakken, i krystallklar detalj.


Ringeklokken du har ventet på

Ved hjelp av Nest-appen kan kundene høre gjester klart og tydelig – og snakke med dem. I tillegg finnes det hurtigsvar. I appen kan man velge fra en liste over forhåndsinnspilte svar, som leses opp av Nest Hello. Med HDR og Night Vision kan Nest Hello levere lyse og krystallklare bilder, til alle døgnets tider.Nest Hello nøkkelegenskaper

  • - Se hvem som står utenfor døren: Nest Hello kan sende et varsel når noen trykker på ringeklokken, eller når den oppdager en person, en bevegelse eller en lyd.

  • - HD-Talk and listen: Ved hjelp av Nest-appen kan kundene høre gjester klart og tydelig – og snakke med dem.

  • - HD-video, døgnet rundt: Med HDR og Night Vision kan Nest Hello levere lyse og krystallklare bilder, til alle døgnets tider.

  • - Stillemodus: Kundene kan slå av lydenheten via Nest-appen, og likevel fortsette å motta varsler på telefonen.

  • Enkelte funksjoner, som for eksempel mobilvarsler, fjernstyring, videostrømming og videoopptak, krever fungerende tilkobling til Wi-Fi.

Kjøp Nest Hello videoringeklokke her

Se utvalget av Google Nest:

Google Nest Cam Outdoor bilde

Nest Cam Outdoor

Med Nest Cam Outdoor kan du hele tiden passe på hjemmet ditt med direkteoverført video med 130°-visning av alt som skjer, i HD-kvalitet (1080p)

Google Nest Cam Indoor

Nest Cam Indoor

Husket du å lukke verandadøren? Er alt i orden hjemme? Har babyen våknet? Du kan ikke være der og følge med hele tiden.

Google Nest Protect

Nest Protect

Nest Protect Wired oppdager både rask og ulmende ild samt karbonmonoksid som er en usynlig, giftig gass. Den forteller deg hva problemet er og hvor det har oppstått.