Namron Smart sensor • 4512770

Namron ZigBee Multisensor Hvit

-+
  • Trådløs, batteridrevet multisensor
  • 4-i-1: Bevegelse/Dagslys/Temperatur/Fuktighet
  • Styr lysscener og overvåkningssystemer
  • Enkel montering og oppkobling
  • Kontrollerbar fra Zigbee gateway/app
  • Kompatibel med Eva, Athom Homey og Futurehome
  • Les mer...
  • Fungerer med

    Virker med Homey Virker med Homey Bridge Virker med EVA Smart

    Del av Smarthusløsning

Trådløs, batteridrevet multisensor, kompatibel med Zigbee-protokollen. Sensoren kombinerer fire forskjellige sensorer i én enhet: bevegelsessensor, dagslyssensor, temperatursensor og fuktighetssensor. Sensoren overvåker bevegelse og verdier i omgivelsene, og overfører dataene trådløst for avlesning i gateway/app. Kan brukes til å styre lysscener og med overvåkingssystemer. En LED-indikator signaliserer bevegelse, driftsmodus og forteller om enheten er innenfor Zigbee-nettverket.

Sensoren er designet for å raskt og enkelt kunne installeres uten kabling og strømtilkobling, på alle typer overflater med medfølgende teip eller skruer. Den kan enkelt innlemmes i eksisterende standardrammer og installeres på veggen med braketten, eller den kan plasseres på skrivebordet eller annen flate som en bærbar sensor.

Sensoren er kompatibel med blant annet Eva, Athom Homey og Futurehome.

Teknisk beskrivelse

Radiofrekvens: 2.4 GHz
Strømforsyning: 2XAAA batterier (medfølger)
Installasjonshøyde = 2,4 meter
Bevegelsesføler (PIR) maksimal dekning 7m
Temperaturområde og presisjon = -40°C~+125°C, ±0,3°C
Lysstyrkemåleområde = 0~32767 lux

Om ZigBee: ZigBee er en trådløs kommunikasjonsprotokoll for personlige datanettverk (WPAN). Mesh-nettverket lar ulike enheter kommunisere med hverandre, og dette gir et enkelt og pålitelig system for å styre ulike apparater via din ZigBee smarthub. ZigBee er åpen protokoll hvilket betyr at flere produsenter sammen bidrar til å vedlikeholde og utvikle standarden Denne protokollen er både enklere og billigere enn andre WPAN, eksempelvis Bluetooth og WiFi. En annen klar fordel med ZigBee er at den er spesielt strømgjerrig, Dette gjør den godt egnet for batteridrevne apparater og apparater som sender data kontinuerlig. Den er derfor mye brukt innenfor lysstyring, sensornettverk og smarthus.

Funksjonalitet

Fire sensorer i én enhet: bevegelsessensor, dagslyssensor, temperatursensor og fuktighetssensor. Kontrollerbar fra Zigbee gateway, og kompatibel med Eva, Athom Homey og Futurehome.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”