Namron varmeovner

Namron har et bredt utvalg av effektive og stilrene varmeovner. Velg blant panelovner, listovner og glassovner for montering på vegg, samt ulike gulvovner for bruk frittstående. Ovnene får du i ulike størrelser med ulike wattstyrker, og i ulike utførelser. Panel – og listovnene er utstyrt med brukervennlige displayer, og har flere praktiske funksjoner og innstillinger som gir økt komfort og lavere strømforbruk.


 • Namron panelovner

  Panelovner

  Stilrene panelovner som blir en del av interiøret. Ovnene har mange innstillingsmuligheter, kommer i fire ulike wattstyrker, og i både matt sort og matt hvit utførelse. OBS! Finnes også med smarthus-funksjonalitet.

 • Namron listovner

  Listovner

  Stilrene listovner som blir en del av interiøret. Ovnene har mange innstillingsmuligheter, kommer i tre ulike wattstyrker, og i både matt sort og matt hvit utførelse.

 • Namron glassovner

  Glassovner

  Elegante ovner som tar seg godt ut i de fleste rom i huset. Ovnene har mange innstillingsmuligheter, og er enkle å plassere ettersom de både kan monteres på vegg, og brukes frittstående med ben.

 • Namron frittstående ovner

  Gulvovner

  Praktiske og effektive gulvovner som gir rask og effektiv varme akkurat der du trenger det. Med moderne og stilrent design, er dette ovner som du gjerne lar stå fremme.


Namron varmeovner