Varmekabel Namron • 1007052

Namron varmekabel 1800W Ø5 mm, 20 W/m - 90m

fra Namron Namron 2-leder 20W
Se/Still ett spørsmål ()
  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
   • Teknisk Datablad
Namron varmekabel er en robust to-leder kabel som er fleksibel og enkel å legge. Denne kostnadseffektive universalkabelen er velegnet for installasjon under alle typer gulv, både som komfortvarme og som fullverdig varmekilde til rommet. Kabelen har en slitesterk ytterkappe av PVC, og kan dermed festes til armeringsnett og innstøpes i betong, avretningsmasse eller annen sementbasert masse. Dette gjør varmekabelen til en perfekt løsning både for nybygg og i renoveringsprosjekter hvor eksisterende gulv skal brytes opp, og ny støp/avrettingsmasse legges. Namrons varmekabel er laget i samarbeid med Varmecomfort, produsert for det nordiske markedet, og leveres med 15 års garanti.

Varmekabler er en fleksibel løsning som lar deg justere effekt per m² i henhold til ditt individuelle behov. Jo mindre avstand mellom varmekablene, jo mer effekt og omvendt. Varmekabler gir en meget stabil temperatur da de varmer opp avrettingsmassen rundt seg, bygger opp varme i gulvet som så sakte slippes ut i rommet.

Teknisk beskrivelse

Type kabel: To-leder med jordskjerm. IPX7
Effekt: 20W/m – 90 m 1800W
Spenning: 230V ~ 50Hz
Diameter: 5 mm
Kaldende: 2,5 m
Endeavslutning: Ja
Minimum bøyradius: 36 mm
Maks driftstemperatur: 90°C
Standarder: EN60800

Bruksområde

Velegnet for alle typer gulv (også lavtbyggende gulv). Perfekt løsning både for nybygg og i renoveringsprosjekter når ny avrettingsmasse skal legges.

Montering

I tillegg til innstøping i betong kan kabelen brukes i selvutjevnende selvbærende lag, med minimum 30 mm tykkelse.

Omgivelsestemperaturen ved montering av kabelen må ikke være under 5 °C. Kabelen er en skjermet 2-leder IPX7 varmekabel med indre ledere av fortinnet kobber. Skjermen er av aluminium. Maks driftstemperatur på kabelen er 90°C.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”