Namron Terrassevarmer vegghengt • 5401339

Namron terrassevarmer WiFi 2000W Sort

-+
 • Tretrinns effektjustering
 • Styres med Tuya-app eller fjernkontroll
 • Kortbølget halogen varmeelement
 • Energieffektiv
 • Sort utførelse
 • Les mer...
 • Fungerer med

  Virker med Tuya

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

   • Brukerveiledning
Vegghengt terrassevarmer med Wi-Fi. Terrassevarmeren kan styres enten vi app (Tuya) på mobiltelefon eller med medfølgende fjernkontroll. I appen kan du justere effektnivåer, sette timer og planlegge tid for når varmeren automatisk skal slå seg av. Den infrarøde teknologien gjør at varmen overføres til objekter, i stedet for til luften rundt, og er derfor meget energieffektiv. Med halogen varmeelement og kortbølgede stråler varmer terrassevarmeren raskt opp objekter i nær avstand, og varmen oppleves som både effektiv og behagelig - uten å være for intens. Kabel på 150 cm og IP44 støpsel medfølger.

Teknisk beskrivelse

Fjernkontrollen bruker batteri av typen CR2025. Batteri medfølger.

Funksjonalitet

Tre-trinns effektjustering: Trinn 1 - 750W, Trinn 2 - 1500W, Trinn 3 - 2000W full effekt.

Kan styres med fjernkontroll/ Tuya-app.
Om Tuya: Tuya er en plattform for smart hjemteknologi som tilbyr en enkel og effektiv måte å koble sammen og styre forskjellige smarte enheter i hjemmet. Tuya tar sikte på å gi brukerne en sømløs opplevelse gjennom muligheten til å kontrollere alt fra belysning og termostater til sikkerhets- og underholdningssystemer fra én enkelt app. Fordelene med Tuya inkluderer enkel installasjon, brukervennlighet, automatisering og integrasjon med andre plattformer som Amazon Alexa og Google Assistant.

Bruksområde

Denne vegghengte terrassevarmeren har en diskré og moderne utforming, og vil gi økt komfort til uteplassen din uten å oppta verdifull plass på terrassen. Høy kapslingsklasse (IP44) gjør det mulig å bruke terrassevarmeren i de aller fleste miljøer.

Montering

Monteres på vegg med medfølgende feste.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”