Namron terrassevarmer 1500W • 5401345

Namron Terrassevarmer m/Fjernkontroll 1500W Sølv

fra Namron Namron Terrassevarmer vegghengt
Se/Still ett spørsmål ()
-+
Tilbudet varer til og med søndag
 • Tre-trinns justering
 • Kort bølgelengde
 • Energieffektiv
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
En god terrassevarmer forlenger utesesongen i begge ender, og lar deg nyte enda senere kvelder på din favoritt uteplass.

Denne vegghengte terrassevarmeren i sølv har en diskré og klassisk utforming, og vil gi økt komfort til uteplassen din. Med halogen varmeelement og kortbølgede stråler varmer den raskt opp objekter i nær avstand, og varmen oppleves som både effektiv og behagelig - uten å være for intens. Tre-trinns justering via fjernkontroll gir ytterligere komfort. Finnes i også i sort utførelse.

Teknisk beskrivelse

Benytter seg av kort bølgelengde. Fjernkontrollen bruker batteri av typen CR2025. Batteri medfølger.

Funksjonalitet

Tre trinns justering vi av fjernkontroll: Trinn 1 - 500W, Trinn 2 - 750W, Trinn 3 - 1500W full effekt.

Terrassevarmere med infrarød teknologi overfører varme til objekter, i stedet for til luften rundt, og er derfor meget energieffektive.

Bruksområde

Høy kapslingsklasse (IP44) gjør det mulig å bruke terrassevarmeren i de aller fleste miljøer.

Montering

Monteres på vegg med medfølgende feste. Kabel på 150 cm og IP44 støpsel medfølger.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”