Namron smart varme & klima


Namron smarthus varme og klima

I kalde Norge bruker vi mye av strømmen til oppvarming. Smarte produkter kan hjelpe deg med å redusere ditt strømforbruk uten at det går ut over komforten. Du vil enkelt kunne dele boligen inn i ulike soner eller rom, og styre temperaturen i disse individuelt. Ved å gjøre tilpasninger for dine behov og ditt bruksmønster oppnår du en stabil og komfortabel innetemperatur, og du unngår å bruke unødig med strøm på å varme opp boligen.

Enhetene styres og kontrolleres ved hjelp av tilknyttet fjernkontroll, mobilen eller via gatewayen - her har du også full oversikt over forbruket. Våre produkter er stabile og brukervennlige enheter som er svært enkle å sette opp, har god rekkevidde og er besparende med tanke på energiforbruk.


 • Namron Zigbee smarte panelovner

 • Zigbee smarte panelovner


  Ovnene med lokal Zigbee-tilkobling har en rekke fordeler sammenlignet med konvensjonelle WiFi-ovner. Ettersom ovnene kobles lokalt mot din Zigbee smarthus hub, er du sikret lokal kontroll og styring selv om internettforbindelsen skulle gå ned. Du kan også sette opp ukesprogram, eller styre oppvarmingen basert på strømprisen. Smarte ovner er en fornuftig investering for det moderne hjemmet, hvor stadig flere ting effektiviseres og kobles opp mot nettet, og vil med stor sannsynlighet bare bli med og mer populære i tiden fremover.

  Les mer om ovnene her


 • Namron Termostat touch Z-Wave 16A

  Z-Wave/Zigbee termostater med strømmåling

  Smarte 16A termostater med brukervennlig touchskjerm/knapper og mange praktiske funksjoner og innstillingsmuligheter. Med ukeprogram og fire ulike moduser: Borte, Automatisk, Manuell og Tørking. Det doble følersystemet (rom og gulv) gir stabil temperatur, og dermed økt komfort og energibesparelse. Termostatene finnes både i hvit og sort utførelse. Les mer om termostatene her

 • Namron Z-wave Switch 16A

  Z-wave Switch 16A

  Switch som lar deg styre også de mer strømkrevende produktene! Bruk den bak stikkontakten til panelovnene dine, og du kan styre dem fra stort sett hvor som helst du befinner deg i huset. Alt forbruk registreres i gatewayen, og du kan derfor også bruke switchen som strømmåler. Les mer om switchen her


 • Namron termostatplugg

 • Z-Wave/Zigbee termostatplugger


  Disse smarte veggpluggene lar deg fjernstyre alle dine vanlige varmeovner, samt andre usmarte enheter. De har termostatfunksjon med strømmåling og energisparingsmodus som gjør at de gir praktisk og mer økonomisk bruk av usmarte ovner. Enkle og geniale, strømbesparende produkter som du kan montere helt selv!

  Les mer om pluggene herRelaterte artikler