Namron Skapmuffe • 1201181

Namron skapmuffe 16mm

fra Namron Namron Skapmuffe
Se/Still ett spørsmål ()
Namron skapmuffe 16 mm for innføring av stive eller korrugerte rør i sikringsskap og kapslinger.

Teknisk beskrivelse

Funksjonalitet

Bedre og grovere gjenger gjør det enklere og raskere å skru samt større flate å holde i enn mye av de andre produktene som finnes på markedet i dag. Stusslåsen er konstruert slik at rør enkelt kan vris ut etter montering uten at stusslåsen ødelegges.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”