Namron Veggboks tilbehør • 1214953

Namron Seal Pad

Namron Seal Pad for bruk i brannklassifiserte tak og vegger. Seal Paden plasseres i tak- og veggbokser med hensikt å hindre spredning av brann. Den aktiveres om den når en temperatur på 180 grader, og vil da ekspandere med hele 30 ganger sin egen størrelse, tette hullet i isolasjonen i boksen den er montert i, og bidrar således til å opprettholde og å øke brannmotstanden. Med dimensjoner på 3mm x 50mm x50mm opptar den lite av plassen i tak- eller veggboksen.

Teknisk beskrivelse

Aktiveringstemperatur: 180 grader C
Aktiveringstid: 15 minutt i 180 grader C
Brannmotstandsklasse. El- 180

Bruksområde

For bruk i brannklassifiserte tak og vegger. Kan brukes i alle typer tak – og veggbokser uavhengig av varemerke.

Montering

I doble bokser bør 2 stk Seal Pads benyttes.

Monteres i steinull, minimum 10cm isolasjon.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”