Namron panelovner • 5419613

Namron Panelovn WiFi 1000W Hvit

  • Fungerer med

    Virker med Tuya

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning
Namron WiFi-panelovn gir deg det beste innen energieffektiv oppvarming med moderne funksjoner.
Denne stilige ovnen kan enkelt kobles til telefonen din via Wi-Fi, gir jevn temperaturkontroll og er designet for å passe perfekt inn i moderne hjem. Med sitt slanke design på kun 81mm, er den en av markedets tynneste ovner, og kombinerer funksjonalitet med estetikk.

Namron WiFi-panelovn er enkel å montere, og med klare instruksjoner kan du raskt nyte fordelene av moderne oppvarming. Sikkerhetsfunksjoner som overopphetingsbeskyttelse og barnesikring gjør at du kan bruke ovnen med full trygghet. Invester i en varmeenhet som ikke bare gir varme, men også komfort, brukervennlighet og bærekraftig oppvarming for ditt hjem.

Namron forplikter seg til å tilby bærekraftig kvalitet, og det gjenspeiles i vår femårige garanti på varmeovner. Denne garantien gir ekte trygghet og signaliserer et fokus på langvarige, pålitelige produkter som reduserer overforbruket av ressurser. Termostaten på ovnen er utskiftbar, slik at hvis det oppstår problemer med denne, kan den enkelt skiftes slik at ikke hele ovnen må byttes ut.

Teknisk beskrivelse

Denne veggmonterte varmeovnen er utstyrt med avansert PID-teknologi, som ikke bare sikrer jevnere temperatur, men også reduserer strømforbruket betydelig. Med innebygd teknologi for "over the air" (OTA) oppdateringer, kan ovnen enkelt oppgraderes hjemme for ytterligere optimalisering. Den har også adaptiv oppvarming ved hjelp av maskinlæring, som tilpasser seg automatisk til ditt hjem og gir deg optimal komfort.

Effekt: 1000W
Spenning: 230V
Display: Ja
Kabel: 1,6m
Kapslingsklasse: IP24
Standby strømforbruk: 0,46W
Protokoll: WiFi

Funksjonalitet

Namron WiFi-panelovn gir deg full kontroll over oppvarmingen gjennom en brukervennlig Smart Life-app. Du kan enkelt tilpasse temperaturen etter ukedager og helger med det intuitive ukesprogrammet. Praktisk app-styring lar deg justere temperaturen fra komforten av sofaen eller eksternt når du er på farten. Ovnen har også barnesikring, overopphetingsbeskyttelse og et sikkert X-formet varmeelement for trygg bruk.

Bruksområde

Denne ovnen er allsidig og egnet for ulike rom, inkludert baderom, takket være sitt stilige og plassbesparende design. Med funksjoner som adaptiv oppvarming og enkel temperaturjustering, passer den perfekt til ulike behov og gir komfort uansett hvilket rom den er plassert i.

Montering

Namron WiFi-panelovn er enkel å montere, og med klare instruksjoner kan du raskt nyte fordelene av moderne oppvarming. Sikkerhetsfunksjoner som overopphetingsbeskyttelse og barnesikring gjør at du kan bruke ovnen med full trygghet. Invester i en varmeenhet som ikke bare gir varme, men også komfort, brukervennlighet og bærekraftig oppvarming for ditt hjem.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”