Namron Veggboks 42 • 1214973

Namron multiboks 42 3 x 1,5

fra Namron Namron Veggboks 42
Se/Still ett spørsmål ()
Multiboks 42 1,5 med 3 hull er en supersmart veggboks for ettermontering. Boksen har god koblingsplass.

Namron Veggboks 42 er en supersmart serie med veggbokser tilpasset 30mm lekter. Serien er komplett med hele spekteret av bokser, og boksene kan brukes i vegger med dybde helt ned i 42mm inkludert gipsplate!

Funksjonalitet

Namron Multiboks har Probox stusslås som gjør at rør kan vris ut etter montering uten å ødelegge boksen. Monteringsskruene har superraske gjenger.

Bruksområde

Multiboksen tilhører 42-serien med veggbokser tilpasset 30mm lekter, men kan med fordel også brukes i tykkere vegger som 48, 68 og 98mm stendere. Boksene er tilpasset alle rammer for 1,5 boks. Namron Multibokser leveres i dobbel, trippel og 4-veis.

Montering

Ettermontering av skjulte bokser for innfelling.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”