Namron Smart lyspære • 3802969

Namron Matter WiFi LED Pære 9,5W RGBW E27

  • Fungerer med

    Virker med Homey Virker med Matter

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • Teknisk Datablad
      • Energiklasse
Namron Matter Wifi LED Pære gir deg en imponerende opplevelse av fargeendrende belysning og er blant de første av sitt slag som samhandler med WiFi og Matter. Denne lyspæren tilbyr justerbart hvitt lys og et utvalg på over 16 millioner farger, noe som gjør den ideell for å imøtekomme alle dine belysningsbehov.

Funksjonalitet

Opplev lynrask hastighet og solid pålitelighet gjennom WiFi-nettverket og skap et fullstendig integrert smarthjem med Matter.

Viktige funksjoner inkluderer kompatibilitet med alle ledende smarthjemsystemer, inkludert Apple Hjem-appen, Google Home-appen Og Athom Homey.

Velg fra over 16 millioner varianter av sterke, lekne farger eller klart og elegant hvitt lys. Du kan enkelt styre belysningen via Apple Hjem, Google Home. Athom Homey eller ved bruk av talekommandoer med Siri og Google.

Automatiser lysene for enklere daglige rutiner ved å angi tidspunkter for av og på med Apple Hjem-Google Home, Athom Homey eller Siri. Namron Matter Wifi LED Pære gir deg muligheten til å tilpasse og forbedre belysningsopplevelsen i ditt smarthjem.

Montering

For å legge til en Matter-tilbehør i Apple Hjem-appen:
- Åpne Hjem-appen på iPhone eller iPad-en din og trykk på Legg til-knappen.
- Trykk på Legg til tilbehør. OBS! Hvis Matter-tilbehøret ditt tidligere var koblet til en annen app, trykk på Flere alternativer og velg deretter Matter-tilbehøret ditt.
- Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre oppsettet.
- Du må sette opp en hjem-sentral for å legge til støttede Matter-tilbehør i Hjem-appen.
- For å legge til et tidligere koblet tilbehør i en tredjepartsapp som støtter Matter, følg produsentens instruksjoner for å legge til et nytt tilbehør og velg det tidligere parede tilbehøret.

Parede Matter-tilbehør synkroniseres ved hjelp av iCloud-nøkkelring uavhengig av hvilken enhet eller app du brukte for å sette dem opp, slik at du kan se alle parede Matter-tilbehør på ett sted under Innstillinger > Matter-tilbehør. Parekoder lagret i iCloud-nøkkelring er end-to-end krypterte. Ingen andre kan få tilgang til eller lese disse dataene, verken under overføring eller lagring.


For å legge til Matter-tilbehør i Google Home-appen:
- Åpne Google Home-appen og forsikre deg om at din Matter enhet er slått på.
- Google Home-appen bør automatisk oppdage Matter-enheten og sende en popup-varsling. Trykk på Konfigurer i varslingen.
- Hvis du ikke får en varsling, trykk på Enheter > Legg til > Ny enhet. Appen vil lete etter enheter å legge til, hvis den ikke finner noen, vil den vise en liste å velge fra. Trykk på Matter-aktivert enhet.
- Skann Matter QR-koden på din Matter-aktiverte enhet.
- Trykk Jeg godtar for å koble enheten til din Google-konto.
- Velg hjemmet der du ønsker å legge til din Matter-aktiverte enhet.

Merk: Hvis du ikke har en Matter-aktivert Google-hub, vil Google Home-appen gi deg beskjed om at en hub er nødvendig for å styre din Matter-aktiverte enhet gjennom Google Home-appen. Du kan fortsatt legge til Matter-aktivert enhet i Google Home-appen, men du vil ikke kunne styre den fra appen eller med Google Assistant.

Når enheten er tilkoblet vellykket, velg et rom der din Matter-aktiverte enhet vil befinne seg, og gi enheten et navn.


For å legge til Matter-tilbehør i Athom Homey:
- Åpne Homey appen på din mobile enhet.
- Trykk på enheter.
- Trykk på «+» oppe til høyre.
- Under «Technologies» velg Matter.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”