Namron LED-strips

LED-strips er svært anvendelige, og har uendelig med bruksområder! Fleksibiliteten gjør at man kan eksperimentere mye med hvor og hvordan de monteres, og gjør man kan lyssette områder på nye og spennende måter. Namron tilbyr LED-strips for både innen- og utendørsbruk.

Namron LED-strips

Namrons LED-strips kommer i flere forskjellige lengder, både med og uten WarmDim-teknologi, og det er også varianter hvor du kan velge mellom hvitt eller multifarget lys, som du styrer enkelt via en fjernkontroll. LED-strips gir et eksklusivt og moderne uttrykk, og er også perfekt som stemningsbelysning. Få inspirasjon til bruk av LED-strips her.


Vurderer du LED-strips ute?

LED-strips fungerer svært godt som utebelysning, og er spesielt praktiske på den måten at de kan monteres nesten hvor som helst. Les mer om LED-strips som utebelysning her.


LED-stripsPlug & Play LED-strips

Enklere blir det ikke! Prisgunstige LED-strips som kan plugges rett i stikkontakten. Perfekt for eksempel på barne- og ungdomsrom, og steder der du ønsker stilig stemningsbelysning. Styres med fjernkontroll.Aluminiumsprofiler

Det anbefales at LED-strips festes i aluminiumsprofiler. Den opale (frostede) avdekningen på disse gjør at man oppnår et penere resultat og jevnere belysning ettersom lysdiodene vil være mindre synlige. Bruk av profiler vil også forbedre produktenes levetid ved at varmen spres bedre.