Namron Koblingsboks Sprutsikker • 1201180

Namron koblingsboks 88 IP65 hvit

Namron koblingsboks 88 er en 2 komponents boks med strekkavlastere og 16 membran nipler, herav 4 membran nipler for tynne kabler(svakstrømskabler etc) og 12 membran nipler for 19mm kabler. Boksen er UV og værbestandig og klarer glødetest på 650°C.

Teknisk beskrivelse

Boksen er støvtett og tåler spyling fra alle kanter.

Bruksområde

Også beregnet for bruk i bad og våtrom.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”