Namron Frostvakt/Veggovn • 5401314

Namron Frostvakt 200W

fra Namron Namron Frostvakt
Se/Still ett spørsmål ()
    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
Beskytt verdifulle eiendeler og rør mot frost med Namron frostvakt 200W. Fostvakten sikrer at temperaturen holdes over frysepunktet, og gir deg fred i sinnet gjennom kalde vintre. Enkel å installere og energieffektiv, vår frostvakt er den ultimate løsningen for å holde kulden på avstand. Leveres med kabel og plugg.

Teknisk beskrivelse

Trinnløs termostat på 200W med 1-fas støpsel. IP23.

Funksjonalitet

Frostvakten har overopphetingsbeskyttelse.

Bruksområde

Frostvakt er et velegnet varmeprodukt for å holde garasjer, kjellere, loftsrom, arbeidsbrakker, pumpehus, drivhus og liknende frostfrie.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”