Namron elektromateriell


Namron elektromateriell

Namron leverer en rekke produkter innenfor elektromateriell. Vi er blant annet en av Norges største leverandører på dimmere, både i volum og utvalg. Våre produkter er laget i enkelt og tidløst design, som passer inn i norske standardrammer. Vårt utvalg blir stadig større.Flere produktgrupper • Pop-up strømsøyler

  Pop-up strømsøyler

  Nedfellbare strømsøyler er en elegant og praktisk måte å legge strømtilkobling til steder der du ønsker enkel tilgang, men samtidig vil bevare en ryddig overflate. Med ett trykk spretter søylen opp, og du får tilgang på både stikkontakter og USB -porter. Kommer også med mulighet for trådløs lading. Se strømsøyler.

 • Servicepakker til dimmere

  Servicepakker til dimmere

  Valg av dimmere og annet materiell kan ha stor betydning for helhetsinntrykket av et rom. Med våre servicepakker kan du selv enkelt endre utseende på dine vanlige Namron dimmere, slik at du kan velge uttrykket som passer din personlig smak best. Du trenger kun å bytte ut frontdeksel og dimmerhjul (ikke hele dimmeren). Se servicepakker.


 • Smart elektromateriell

  Smart elektromateriell

  Namron benytter seg av de to store smarthus-protokollene ZigBee og Z-Wave. I vårt sortiment finner du flere smarte dimmere og brytere i ulike varianter og utførelser. Disse har god rekkevidde, er enkle i bruk og fungerer med de store smarthussystemene. Se mer her.

 • Namron Twistline 42

  Namron Twistline 42

  En ny serie med veggbokser for 30mm lekter. Serien har flere patentsøkte funksjoner og er komplett med hele spekteret av bokser. Boksene kan brukes i vegger med dybde helt ned i 42mm inkludert gipsplate! Boksene i dette enkle, modulbaserte byggesystemet har god koblingsplass, bygger lite og gir mer plass til isolasjon. Se mer her.


Namron elektromateriell