Namron Veggboks tilbehør • 1214951

Namron boksskrue 3mm x 52mm 2stk

2 stk Namron skruer GP39 3 x 52mm PH2.

Namron GP- skruer er en ny patentsøkt skrueserie. GP39 3 x 52mm PH2 i herdet stål har hurtiggjenger og er selvgjengende. Produsert for inner-ringer til de fleste typer veggbokser som er på markedet.

Teknisk beskrivelse

Hode: Philips 2
Materiale: Herdet stål
Hardhet: 450 HV
Overflatebehandling: Galvanisert
Overflatetest:24 timers salt sprutetest

Bruksområde

Beregnet for innendørs bruk.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”