Namron belysning for næring og industri


Namron belysning for næring og industri

Belysning med mange bruksområder

Namron har et bredt utvalg av belysning tilpasset industri, landbruk og næringsdrift. Våre kraftige og robuste universalarmaturer har mange bruksområder, lang levetid og er produserte for å tåle krevende omgivelser.

For en hvilken som helst type bedrift er det viktig å optimalisere arbeids- og produksjonsforhold. Godt og riktig lys er essensielt når det kommer til både effektivitet, sikkerhet og komfort. Namron har armaturer som passer alle type miljøer, både små og store lokaler, og for både innendørs og utendørs bruk. Se alle lysarmaturer her.


 • God belysning er viktig i garasje
 • God belysning i loungerom
 • Namron Orkan kan brukes i grisefjøs
 • Industriarmatur i sykkelbod

LysarmaturerLysarmaturer for tøffe miljøer

Lysarmaturer med kraftig, nøytralt hvitt lysvelegnet for tøffe miljøer som fjøs, storkjøkken, bilvask osv. Tåler høye og lave omgivelsestemperaturer.

 • Yr industribelysning

  Yr Lysarmatur

  Moderne, robust og værbestandig. Tåler temperaturer mellom -20°C og 40°C. Tre ulike wattstyrker/lengder: 20W (600 mm), 40W (1200 mm), 60W (1500 mm). Standard driver. IP65.
  Les mer om Yr her.

 • Storm industriarmatur

  Storm Lysarmatur

  Tåler temperaturer mellom -20°C og 50°C. Anbefales ikke i grisehus. Tre ulike wattstyrker/lengder: 2x12W (660 mm), 2x24W (1270 mm), 2x30W (1565 mm)). Standard driver. IP65.
  Les mer om Storm her.

 • Storm 2 industriarmatur

  Storm II Lysarmatur

  Tåler temperaturer mellom -20°C og 50°C. Anbefales ikke i grisehus. Med Dali/standard driver. Fire ulike wattstyrker/lengder: 2x10W (600 mm), 2x18W (1160 mm), 2x25W (1160 mm), 2x30W (1560 mm.Gjennomgangskobling. IP66.
  Les mer om Storm II her.

 • Orkan industriarmatur

  Orkan Lysarmatur

  For spesielt krevende miljøer (også grisehus). Tåler temperaturer mellom -15°C og 35°C. Tre ulike wattstyrker/lengder: 2x12W (600 mm), 2x18W (1200 mm), 2x25W (1500 mm). Standard driver. IP65.
  Les mer om Orkan her. • Namron UFO lagerbelysning
 • Namron UFO i gymsal

UFO High Bay – for større lokaler med stor takhøyde

Gir et godt og kraftig lys, og er velegnet for større lokaler hvor det er høyt under taket. Ideell til bruk eksempelvis på lager, i butikker, ridehus, gymsaler samt utendørs. Avgir kraftig nøytralt, hvitt lys. Tåler temperaturer mellom -40 °C og 50 °C. Dali. IP65.
 • LED-panel i kontorlokale
 • LED-panel i korridor
 • LED-panel i garasje

LED PANEL – tilpasset T-profil himling

For montering i tak. Tilpasset T-profil himling, med mål som passer standard innertakspanel. Kan også monteres utenpåliggende ved hjelp av ramme, og nedhengt ved hjelp av wire og ramme. Integrert LED lyskilde med microprismeoptikk som gir lav blending. Varmhvitt eller nøytralt hvitt lys. IP44/20. • Namron LED Pai i kontor

  LED Pai

  Beregnet for innfelt takmontering. Lavtbyggende og en ideell løsning for tak med begrenset plass. Designet for å erstatte de gamle "bøttelampene" eller kompakte lysrørarmaturer. Passer godt til store arealer som kontorer, industri og skolebygg. Varmhvitt lys. Tre ulike wattstyrker/størrelser: 15W(Ø:180 mm), 19W (Ø:190 mm), 21W (Ø:230 mm).
  Les mer om LED Pai her.

 • Namron Cloud

  Cloud LED takarmatur

  Energieffektiv takarmatur med integrert LED lyskilde som kan dimmes. Et godt valg for belysning i garasjer, garderober, korridorer samt arkiv og lagerrom. Passer like godt i nybygg som ved utskiftning av eldre armaturer, og gjerne i store arealer som kontorer, industri og skolebygg. Varmhvitt lys. Tre ulike wattstyrker/lengder: 18W(L:591 mm), 30W (L:891 mm), 40W (L:1191 mm).
  Les mer om Cloud her.Namron vei- og plassbelysning

Vei- og plassbelysning

Kraftig vei- og plassbelysning som gir effektiv belysning av gårdsplasser, innkjørsel, parkeringsplasser og både innendørs og utendørs lagringsområder. Se all veibelysning her.


 • Namron Cuba

  Cuba LED Vei-Plassbelysning

  Energibesparende vei/plassbelysning med armaturhus i press støpt aluminium og herdet glass som gjør den robust og værbestandig. Leveres med Meanwell driver, CREE chip og 10m kabel. Behandlet med pulverlakk fra Akzo Nobel mot korrosjon. Kaldhvitt lys, 6000K.Tre ulike wattstyrker: 60W/80W/120W. For horisontal montering. IP65.
  Les mer om Cuba LED Vei-Plassbelysning her.

 • LED lyskaster

  LED Lyskaster

  For effektiv og kraftig belysning der du trenger det. Produsert i presstøpt aluminium og herdet glass, som gjør den robust og værbestandig. Passer ypperlig for bruk for eksempel på gårdsplassen, innkjørselen, parkingsplasser og både innendørs og utendørs lagringsområder. Fire ulike wattstyrker: 30W/50W/100W/170W. For montering på vegg. Leveres med 3 meter lang kabel og Schuko støpsel (IP44).
  Les mer om LED Lyskaster her. • LED-strip i kontorlokale
 • LED-strip utendørs

Anvendelige LED-strips

LED-strips er svært anvendelige, og har uendelig med bruksområder! Fleksibiliteten gjør at man kan eksperimentere mye med hvor og hvordan de monteres, og gjør man kan lyssette områder på nye og spennende måter. Namron tilbyr LED-strips for både innen- og utendørsbruk. De kommer i flere forskjellige lengder, og kan både skjøttes og kuttes. LED-strips gir et eksklusivt og moderne uttrykk.
Se alle LED-strips her.Arbeidsbelysning

Godt arbeidslys er viktig for å få til det resultatet man ønsker. Arbeidsbelysningen fra Namron er både kraftfull og pålitelig slik at man fokusere 100% på arbeidet. Produktene har mange bruksområder og egner seg til bruk i de aller fleste miljøer. Spesielt designet for å takle nordisk klima og tøffe arbeidsforhold.

 • LED arbeidslamper

  LED Arbeidslampe

  Effektiv LED-lampe som gir godt arbeidslys og har mange bruksområder. Egner seg svært godt ved oppussing og til annet arbeid. Finnes i tre styrker/størrelser: 10W/30W/50W .Kan også brukes utendlrs, IP44. Leveres med 1,5 meter kabel med støpsel. Tilkobles rett i stikkontakt.
  Les mer om LED Arbeidslampe her.

 • LED arbeidslys

  LED Arbeidslys

  Plassbesparende 25 m lang LED-strip på trommel. Spesielt tilpasset byggeindustrien og midlertidig belysning av arbeidsplassen. Perfekt til belysning av trapper, sjakter, korridorer og større rom. Kan også brukes utendørs, IP44. Tilkobles rett i stikkontakt.
  Les mer om LED Arbeidslys her.