Namron Artos Matt Hvit GU10 IP23 u/pære • 3202127

Namron Artos matt hvit GU10 u/pære

-+
Leveres uten lyskilde(r), se tilbehør
 • Stilig og solid downlight
 • Utskiftbar lyskilde
 • Perfekt med Philips Hue GU10- pærer
 • Tiltbar
 • Enkel montering
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
Med Artos får du en stilig og solid downlight til en god pris. Den er produsert i presstøpt aluminium, og har et diskret og pent utseende. Downlighten har GU10 sokkel og leveres uten lyskilde, noe som gir fleksibilitet med tanke på pærevalg. Velg pære med foretrukne egenskaper (lysstyrke, watt, kelvin etc.) - og bytt på senere tidspunkt om du skulle ønske det. Også en perfekt match med Philips Hue GU10- pærer!

Artos er tiltbar som gjør at den egner seg både til å fremheve ønskede elementer, i tillegg til å fungere som god allmennbelysning. Fås i fire ulike utførelser – matt hvit, hvit, børstet stål og matt sort.

Teknisk beskrivelse

Singel downlight med GU10 sokkel, og utskiftbar lyskilde.
Maks effekt 50W (halogen).

Funksjonalitet

Kan tiltes opptil 30 grader. Dette er praktisk for å redusere blending, og om du ønsker å fremheve eksempelvis kunst, malerier eller en hylle på veggen.

Bruksområde

Artos downlight tar seg godt ut i alle rom i hjemmet. Downlights gir god spredning av lyset og brukes både som generell belysning og som punktbelysning.

Montering

Monteres enkelt uten behov for verktøy. Benytt hullstørrelse 82-84mm.
Krever 10-12 cm innbyggingshøyde.

Elektroimportøren ønsker å informere deg om at EU har vedtatt å fase ut lysrør som inneholder kvikksølv i løpet av 2023. Lysrørene som fases ut er noen av de vanligste vi bruker på arbeidsplasser, i skoler og i hjemmet, men det finnes nå gode kvikksølvfrie alternativer, som LED-lysrør og LED-pærer.

De lysrørene som skal fases ut er T2-lysrør, T12-lysrør, kompaktlysrør (CFL), T5-lysrør og T8-lysrør. Forhandlere som allerede har importert disse lysrørene kan selge ut sine lagre, men kan ikke kjøpe inn nye etter at forbudene mot de ulike lysrørene begynner å gjelde.

Det er ikke nødvendig å bytte ut lysrørene man allerede har, så lenge de er hele. Det er først hvis et lysrør knuser at man skal være forsiktig. Når man skal kaste et lysrør er det viktig å levere det til et godkjent mottak for spesialavfall. Lysrør er EE-avfall, og man kan levere EE-avfall fra husholdninger gratis til kommunale avfallsmottak eller forhandlere som selger tilsvarende EE-produkter. Forhandlere og kommuner har plikt til å ta imot lysrør og håndtere det på en egnet måte.

Vi håper denne informasjonen har vært nyttig for deg, og at du tar vare på miljøet ved å kaste lysrør på en forsvarlig måte.

Hvis du har spørsmål om utfasing av lysrør med kvikksølv eller ønsker mer informasjon om alternative løsninger, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi har gode alternativer, inkludert LED-lysrør og LED-pærer som er kvikksølvfrie og miljøvennlige. I tillegg kan du besøke en av våre 27 butikker for å få hjelp og veiledning fra våre dyktige medarbeidere. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste belysningsløsningen for dine behov.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”