Nexans FX
1060417

N-LINE FX 90 2x1,5 16-100 DOWNLIGHTKABEL I RØR

fra Nexans
5,0 av 5 ()
N-LINE FX 90 2x1,5 16-100 DOWNLIGHTKABEL I RØR
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

kr. 1 299,-

Internettpris!

1060417
1 039,20 eks. mva. Ordinærpris 1 799,-Pris per 100 Meter
100 x
-+
Salgspakning: 100 Meter
N-LINE FX90 er en 90 graders enkeltisolerte tvillingledninger for bruk i downlightanlegg.

Teknisk beskrivelse

N-LINE FX leveres ferdigtrukket i rør med en lenge på 100 meter og en rørdiameter på 16 mm. Tvillingledningen skal alltid ligge i rør når den anvendes i 230V downlightanlegg, frem til egnet downlightkasse.

Funksjonalitet

Produktet er konstruert for å tåle de temperaturer som kan opptre i downlightarmaturer.

Montering

Produktet har flertrådet kobberleder, og kan dermed enkelt monteres i alle ordinære klemmetyper. De to tvillinglederne splittes ved å lage et lite snitt i enden og trekke dem fra hverandre. For at man alltid skal ha kontroll på hvilken leder som kobles, er den ene lederen utstyrt med to langsgående rille, samt fargekoding blå/hvit.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent