Elko Boks/kapsling for innfelt montering i vegg/tak • 1223745

Multiboks BigBox Elko

Multiboks BigBox er en frontmontert veggboks med ekstra plass for f.eks trådløse produkter eller koblinger.

Teknisk beskrivelse

Boksen har 2 stk 16mm rørinnføringer i bakkant og har i tillegg kabelinnføringer for PR og PFXP.

Bruksområde

Med sitt ekstra koblingsrom passer Multiboks BigBox godt for mye kobling, styrepucker eller tele- datauttak.

Montering

Ved montering av Multiboks BigBox må det ekstra rommet presses inn i boksen før boksen plasseres i hullet, etter montering presses det ekstra rommet ned i veggen. Multiboks BigBox kan benyttes for vegger med en tykkelse på 13-26mm. Hullfres: 74mm.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”